Nieuws

05-04-2018 12:07

Culinaire banenmarkt op Lekker Venlo

Eat, Meet en Recruit extra evenement op donderdag 14 juni 2018

De Regio Venlo heeft een sterke focus op young professionals. De uitdaging die bedrijven hebben om young professionals aan te trekken en vast te houden worden steeds groter. Speciaal voor beide doelgroepen organiseert Lekker Venlo het evenement Eat, Meet en Recruit. 

Op donderdag 14 juni, de eerste dag van Lekker Venlo, ontmoeten bedrijven en young professionals elkaar op het terrein in het Julianapark. De gebruikelijke smakelijke ingrediënten van Lekker Venlo zijn ruimschoots aanwezig maar er zijn ook workshops, sprekers en naar verwachting 20+ bedrijven die zichzelf presenteren. Culinair genieten en laagdrempelig netwerken en ontmoeten staat daarbij centraal,de deelnemende restaurants van Lekker Venlo serveren gedurende de avond een aantal passende gerechten.

Lekker Venlo daagt young professionals uit om te investeren in hun toekomst in een zeer aantrekkelijke en inspirerende omgeving op het paviljoen van Lekker Venlo. De eerste stap van het werkende leven van deze jonge personen zou zomaar in het Julianapark tijdens Lekker Venlo kunnen worden gezet.  

Voor deze besloten avond is vooraf inschrijven mogelijk via de website www.lekkervenlo.nl/eat-meet-recruit

Deelnemers en standhouders kunnen contact opnemen met de organisatie of op de website meer informatie vinden:
https://www.lekkervenlo.nl/eat-meet-and-recruit-standhouders