Nieuws

26-04-2018 16:59

Rivez Assurantiën & Risicobeheer BV neemt Hauzer & Partners Verzekeringen over

Per 1 januari  jl heeft Rivez de assurantie-activiteiten overgenomen van Hauzer & Partners.

Hauzer & Partners blijft actief op de gebieden Bedrijfs- en woningmakelaardij en financieel- en hypotheekadvies. Alle medewerkers van het verzekeringsbedrijf gaan over naar Rivez. Het kantoor blijft gevestigd aan de Noorderpoort in Venlo. De bestaande Venlose activiteiten van Rivez  worden samengevoegd met die van Hauzer & Partners Verzekeringen.

Rivez
Rivez, 20 jaar geleden gestart in Venlo, is een van de grotere zelfstandige en onafhankelijke  assurantie-adviesbedrijven  in Zuid-Oost Brabant en Noord –Limburg met een vijftal vestigingen. Landelijk behoort Rivez tot de 100 grootste assurantiebedrijven. In totaal zijn er zo’n 80 medewerkers werkzaam bij Rivez.

Rivez is actief op meerdere terreinen zoals advisering op verzekeringsgebied aan woningcorporaties, professionele vastgoedbeheerders, bedrijven en particulieren. Rivez doet rechtstreeks zaken met de meeste  Nederlandse en buitenlandse verzekeraars maar ook via de Nederlandse Assurantiebeurs voor het verzekeren van zwaardere risico’s op het gebied van brand-,  aansprakelijkheids- en transportverzekeringen. Daarnaast beschikt Rivez over een eigen assuradeurenbedrijf met volmachten van diverse verzekeraars.

Vorig jaar heeft Rivez haar activiteiten in Noord-Limburg uitgebreid met de overname van E&H Adviesgroep (Venlo) , Jan Lucassen Assurantiën(Sevenum) en Evercare (Sevenum). In een snel veranderende wereld van schaalvergroting, de toenemende vraag naar gekwalificeerd advies maar bovenal lokale aanwezigheid en een persoonlijke  manier van zakendoen is de behoefte van Rivez om verder uit te breiden alleen maar toegenomen. Door de samenvoeging van Hauzer & Partners  Verzekeringen en E&H Adviesgroep ontstaat een krachtige combinatie in de Venlose assurantiemarkt. Rivez heeft verder kantoren in Venray, Helmond, Erp en Nistelrode.

Hauzer en Partners
Hauzer & Partners is een van de toonaangevende bedrijven in de regio op het gebied van woning- en bedrijfsmakelaardij en financieel- en hypotheekadvies. Hauzer & Partners staat bekend om haar professionaliteit, boven regionaal netwerk en klantvriendelijkheid. Zeker op het gebied van nieuwbouw is Hauzer & Partners marktleider in de regio. Hauzer & Partners is aangesloten bij de NVM . Haar bedrijfsmakelaars zijn Rics gecertificeerd. De financieel adviseurs zijn tevens financieel planner en lid van de FFP.