Nieuws

03-05-2018 08:58

3e Vlaams Nederlandse Handelsdag in Antwerpen

België is voor Nederland een van de belangrijkste handelslanden. Voor menig bedrijf is het vaak het eerste land om internationaal zaken te gaan doen. Een van de knelpunten daarbij is het vinden van de juiste zakenpartners. De inmiddels 3e editie van de Vlaams-Nederlandse Handelsdag voorziet onder meer in deze behoefte.

 De keynote wordt gegeven door Peter Vandermeersch (NRC Handelsblad):‘Nederland en Vlaanderen: een relatie vol liefde en respect? Of net niet?’

Via individuele matchmaking kunnen ondernemers afspraken maken met potentiële agenten, distributeurs, toeleveranciers of samenwerkingspartners uit Vlaanderen. Matchmaking is overigens één van de activiteiten van de Vlaams-Nederlandse Handelsdag. Ondernemers kunnen tevens deelnemen aan workshops over Vlaams-Nederlandse samenwerking. De workshops gaan over Smart Cities, het uitvoeren van werken en marktentree. Bezoekers kunnen zich door experts laten adviseren op de informatiemarkt. Verder kunnen ze op het netwerkplein individueel sparren met kennisleveranciers en nieuwe (internationale) contacten leggen.

De Vlaams-Nederlandse Handelsdag is traditie aan het worden en inmiddels toe aan de 3e editie. Editie vier zal in 2019 weer in Nederland georganiseerd worden.

De Handelsdag vindt plaats op 17 mei 2018 bij Blue Point in Antwerpen. De Kamer van Koophandel organiseert deze  Vlaams-Nederlandse Handelsdag samen met de Nederlandse ambassade, Flanders Investment & Trade en Enterprise Europe Network alsmede de stad Antwerpen.

Meer informatie: https://www.kvk.nl/evenementen/456545/Informatie over de auteur

Ellen Welling | Adviseur Ondernemersondersteuning | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Kamer van Koophandel | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Postbus 735
5600 AS
Eindhoven
Nederland