Nieuws

08-10-2018 10:46

Poels Retail Groep neemt Budget Home Store XXL Nijmegen - nieuwe operationeel directeur

Met ingang van 15 september heeft Poels Retail Groep, Budget Home Store XXL Nijmegen overgenomen en per 18 september is Chiel van Rijn aangesteld als operationeel directeur bij de Poels Retail Groep.

Deze overname past perfect in de strategie van Poels Retail Groep waarin een verantwoorde expansie centraal staat. Met de toevoeging van Nijmegen ontstaat een prachtig marktgebied dat inmiddels de gehele provincie Limburg en nu dus ook een deel van Gelderland bestrijkt.

Chiel van Rijn als operationeel directeur
Per 18 september 2018 is Chiel van Rijn benoemd tot operationeel directeur van de Poels Retail Groep. Van Rijn zal samen met de algemeen directeur Frans Poels werken om deze strategie van expansie te stroomlijnen.
Van Rijn is een bedrijfskundig opgeleid professional met erg veel ervaring in de retail en met een gepassioneerde instelling welke perfect past bij de Poels Retail Groep. Sinds augustus 2010 was hij managing director bij MediaMarkt Venlo BV.
Met de aanstelling van Chiel van Rijn verwacht de Poels Retail Groep nog beter invulling te kunnen geven aan haar positie dé toonaangevende partner in meubels, interieurs en binnenhuisadvies te zijn.

Over Poels Retail Groep
In oktober 1968 is Poels gestart met de inmiddels bekende meubelzaak Poels Meubelen die de laatste jaren is uitgegroeid tot de Poels Retail Groep. Anno 2018 bestaat deze uit Poels Wonen & Slapen, Wijnhoven de echte binnenhuisadviseur, Budget Home Store XXL Horst, Budget Home Store XXL Heerlen en Budget Home Store XXL Nijmegen. In totaal zijn er bijna 100 medewerkers werkzaam binnen de Poels Retail Groep.