Nieuws

29-01-2019 14:43

Finalisten Topvrouw Limburg 2019 bekend

Een onafhankelijke jury heeft de drie kandidaten voor de titel Topvrouw Limburg 2019 bekendgemaakt.

De kandidaten zijn (in alfabetische volgorde):
-Lizbeth van den Boogaart – DirecteurFresh Park Venlo, Venlo
-Petra Dassen-Housen – Burgemeester Gemeente Beesel, Beesel
-Astrid Roebroeck-Pinckaers – Eigenaar Ricoh Document Center Zuid, Geleen

De drie kandidaten kunnen binnenkort een bedrijfsbezoek van de jury verwachten. Op donderdag 4 april wordt tijdens een avondvullend programma in Theaterhotel de Oranjerie in Roermond de winnaar bekendgemaakt. De jury zal bij het kiezen van de winnaar letten op eigenschappen als visie, innovatie, doorzettingsvermogen en leidinggevende capaciteiten. Ook moet er aan bepaalde financiële criteria voldaan worden. Het publiek kan 4 april een stem uitbrengen op haar favoriete topvrouw.

De jury van Topvrouw Limburg bestaat uit Jan Berden, member of the board Berden Mode & Wonen; Dorrie Eilers, directeur Neptunus; Angelique Palmen, oprichter en partner EY Montesquieu; Conny Vluggen, managing director KOMA KTI en Topvrouw Limburg 2018 en Pim Steerneman, bestuursvoorzitter Sevagram.

De jury kent de titel toe aan een topvrouw die beschikt over onder andere leidinggevende capaciteiten, visie, doorzettingsvermogen en zakelijke en maatschappelijke betrokkenheid. Daarnaast moet zij een inspirerend voorbeeld zijn voor andere topvrouwen en voldoen aan een aantal financiële criteria. Het bestuur van de stichting ziet de verkiezing als eerbetoon aan topvrouwen in Limburg die een waardevolle en opvallende bijdrage leveren aan het bedrijfsleven, de gemeenschap, de overheid of de wetenschap.