Nieuws

13-02-2019 12:03

Vooraankondiging Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2019

Op woensdag 6 en donderdag 7 november 2019 organiseert Maasvallei Netwerk de tweede editie Business Beurs Boxmeer op industrieterrein Saxe Gotha, in de hallen van het Lion Center aan de Lionstraat 8 te Boxmeer. Twee constructieve en hele gezellige beursdagen van 16:00 uur tot 21:00 uur.

De Maasvallei Business Beurs Boxmeer is nu precies zo’n regionale beurs waar je makkelijk en op een gemoedelijke manier nieuwe contacten kunt leggen. De beurs staat daarom in het teken van regionale samenwerkingen, kennismakingen en verbindingen

Om de Brabantse gastvrijheid te bekrachtigen, krijgen de bezoekers aan de beurs, gratis koffie, thee, koekjes en een hapje aangeboden op de beursvloer. Bezoekers kunnen de beurs gratis bezoeken en er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

“Op regionale beurzen tref je naast bekende ondernemers, ook ondernemers die je wel kent van gezicht, maar met wie je nog nooit echt gesproken hebt. En er zijn altijd ondernemers in de buurt die jou verder kunnen introduceren bij de andere bedrijven op de beurs.”

Locatie: Lion Center Boxmeer, Lionstraat 8, 5831 AK, Boxmeer.
Datum: woensdag 6 en donderdag 7 november 2019.
Tijden: De beurs is voor bezoekers op beide dagen toegankelijk van 16:00 uur tot 21:00 uur.

Kijk voor meer informatie over de beurs op de website www.maasvallei.net

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by