Nieuws

28-03-2019 13:58

GAZELEY ontwikkelt gebied ter grootte van 83.000 m2 in Venray

Gazeley, een van de grootste investeerders en ontwikkelaars van logistieke warehouses en distributieparken in Europa, laat vandaag weten dat het drie nieuwe warehouses met een totaal oppervlak van 83.000 m2 in Venray gaat ontwikkelen. Hiermee groeit het bedrijf verder in Europa.

De herontwikkeling van de voormalige Xerox fabriek op bedrijventerrein Smakterheide, levert Gazeley over drie fasen op. Fase één is momenteel in aanbouw en zal in augustus dit jaar worden voltooid en opgeleverd aan Syncreon, een  wereldwijde logistiek dienstverlener.

Syncreon heeft een bestaande relatie met Gazeley in andere delen van Europa. De bedrijven werken ook hier nauw met elkaar samen. Dit is Gazeley’s eerste ontwikkelproject in Nederland sinds de opening van haar kantoor vorig jaar in Amsterdam.

Het gebouw wordt gebouwd in overeenstemming met BREEAM Very Good certification, een belangrijk certificaat dat iets zegt over het toepassen van duurzame technieken bij de bouw en gebruik van een gebouw. 

Phillipe Hendriks, Development Director van Gazeley over dit project: “Gazeley groeit in Nederland en Europa. Onze toewijding voor onze klanten is hoog, dit zie je ook terug bij deze nieuwe  samenwerking met een bestaande klant. We zijn verheugd dat we opnieuw met Syncreon een partnerschap zijn aangaan. We kijken uit naar meer mooie samenwerkingen met klanten in de toekomst en de ontwikkeling van fase twee en drie.”
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by