Nieuws

04-04-2019 13:10

Skydeck staat garant voor unieke ‘Bospop-ervaring’

Laagdrempelig netwerken én genietenvan internationale artiesten: de ultieme ‘festival-combi’

Bospop in Weert is natuurlijk muzikaal genieten. Maar Bospop – van vrijdag 12 t/m zondag 14 juli - biedt ondernemers en overheden ook een prachtige gelegenheid om elkaar te ontmoeten en verbindingen te leggen. Het Skydeck - inmiddels een vaste waarde op het festivalterrein - is daarvoor dé ideale plek. 

Het Bospop-programma is dit jaar weereen opsomming van artiesten van hoogstaand niveau. Wat dacht u vanSnowPatrol, John Fogerty, Sting, Joe Jackson, Skunk Anansie, James Morrisson, Kovacs en Foreigner? Kiest u voor een ‘Skydeck-belevenis’, dan kiest u ervoor een exclusieve dimensie aanhet programma te geven. Op het Skydeck geniet u letterlijk ‘op niveau’.Onder het genot van een divers aanbod aan hapjes en drankjes, die deels als live-cooking worden bereid, heeft u prima zicht op het hoofdpodium.Ondertussen praat u bij met collega-ondernemers en vertegenwoordigers van de overheid. Zo doet u in een informele sfeer zakelijk interessante contacten op. Het Skydeck, dat is ‘netwerken 3.0’! En wilt u even helemaal ‘uit uw dak’ gaan? Ook dat kan! Vanaf het Skydeck loopt u zo het festivalterrein op.

Enthousiaste reacties 
Dat het concept van hetSkydecksuccesvol is, blijkt uit de enthousiaste reacties van ondernemers. “Met de muziek om je heen leg je onverwachte nieuwe contacten, waaruit blijkt dat de verbinding in muziek verder kan reiken dan je wellicht denkt”, aldus de spontane reactie van een zelfstandig ondernemer in de financiële diensteverlening. 

“Het is mooi om je eigen medewerkers mee te nemen, en op die manier de onderlinge binding te versterken, maar zeker ook om nieuwe contacten te leggen. En dat in een ongedwongen sfeer. Ik zeg: doen!”, aldus de directeur van een ICT-bedrijf uit de regio Eindhoven.Een andere Skydeck-bezoeker van vorig jaar - werkzaam in de communicatiebranche - verwoordt het als volgt: “Het Skydecksluit aan bij mijn beleving van een festival, maar past ook bij datgene wat wij als bedrijf willen uitstralen: dynamisch, durven en doen!”. Ook de ligging van het Skydeck valt in de smaak bij de gasten: het goede overzicht op het festivalterrein én hoofdpodium maakt dat het netwerken in een echte festivalsfeer plaatsvindt. Samen goede livemuziek beleven; dat verbindt!

Meer weten? Kijk op www.bospop.nl/tickets