Nieuws

19-08-2019 10:52

Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2019/2020

Iedereen kan nu weer stemmen op zijn favoriete bedrijf via www.aantrekkelijkstewerkgever.nl. Tijdens de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg kan ieder bedrijf zich in de picture zetten bij studenten van mbo tot wo.

Het afgelopen jaar heeft Meet the Youngsters met succes de vierde editie van de verkiezing “Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg” georganiseerd met als uiteindelijke winnaars MeanderGroep en Helwig Kozijnen. Doel van deze verkiezing is het binden, boeien en benutten van talent voor Limburg door jongeren (van vmbo tot en met wo) op een eigentijdse wijze kennis te laten maken met de prachtige bedrijven en organisaties die actief zijn in Limburg. 

Vanaf heden zijn de stembussen geopend, maar aanmelden mag nog steeds! Meet the Youngsters nodigt alle Limburgse bedrijven en organisaties uit om deel te nemen aan deze verkiezing. Aanmelden is kosteloos. 

Om alle bedrijven een kans te geven is Limburg ingedeeld in drie regio’s en wordt er onderscheid gemaakt tussen MKB en Grootbedrijf. Eind september wordt per regio een eerste tussenstand bekend gemaakt en worden de regiowinnaars Noord-, Midden- en Zuid-Limburg in het zonnetje gezet. Hierna gaan de stembussen weer open voor de tweede ronde en maakt iedereen nog kans op de felbegeerde titel.

Ga niet alleen de strijd aan om binnen uw regio de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg te worden, maar ook provinciaal. Het bedrijf met de meeste stemmen wint, dus ga aan de slag met leuke filmpjes, blogjes, bedrijfsactiviteiten, spandoeken en maak er wat leuks van met in het achterhoofd: Waarom moet toekomstige talent bij jullie komen werken?

Begin november zal de winnaar bekend gemaakt worden!

AWVL agenda
19-08-2019 | Start regionale stemronde
19-09-2019 | Einde regionale stemronde
Eind september | Uitslag eerste stemronde
01-10-2019 | Begin tweede stemronde
01-11-2019 | Einde tweede stemronde
Begin november, Finale evenement | Bekendmaking Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg (tijdens het MTY partnerevent)
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by