Nieuws

12-09-2019 10:53

La Oya Talenten sporten en bewegen bij SLIM FIT

Gezonde voeding en beweging staat centraal bij dagbesteding La Oya. Daarom sporten de talenten Sander, Jaimy, Demi, Sam en Yasmina wekelijks bij SLIM FIT in Venlo. Dit is geen overvolle sportschool maar juist gezellig en een unieke omgeving omdat deze gevestigd is boven Ballorig Venlo. Voor alle La Oya talenten is er een contract.

Pauline Volkert, eigenaar en oprichtster van La Oya Dagbesteding Venlo, doneert de gehele opbrengst van de dagbesteding aan “haar Oya Talenten”. La Oya investeert in activiteiten die nu worden wegbezuinigd bij jongeren met een beperking. Hierdoor is het mede mogelijk om te gaan sporten en bewegen. Deelnemers aan La Oya Dagbesteding kiezen zelf leuke dagjes uit of vakanties samen met het gedoneerde geld binnen hun “Vriendenclubje”. La Oya Dagbesteding biedt een kleinschalige veilige leerwerk omgeving aan talentvolle jongeren met een beperking. La Oya werkt samen met een team van erkende therapeuten en is specialist op het gebied bij de ontwikkeling van praktische en sociale vaardigheden “zodat onze kinderen een volwaardige plek in onze samenleving kunnen innemen” aldus Pauline. Als trotse moeder van Jaimy, geboren met het Downsyndroom investeert zij op deze manier ook in de kwaliteit van leven van andere jongeren met een beperking. 

La Oya Dagbesteding is gevestigd op bedrijventerrein Noorderpoort in het voormalige klooster ‘Nazareth’ in ’T Ven. La Oya werkt samen met omringende ondernemers voor externe leerwerkplekken, zodat haar aanbod van Dagbesteding past bij de talenten en hun interesse gebieden.
Voor meer informatie: Pauline Volkert, La Oya, Winkelveldstraat 1,  5916 NX  Venlo, Tel. 077- 374 5477 of  06-1264 7771. Of stuur een mail naar: pauline@la-oya.nl  website: www.la-oya.nl 

 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by