Nieuws

30-10-2019 11:37

StoneCycling uit Venlo een van tien winnaars Oranje Handelsmissiefonds 2019

Eind oktober zijn tien Nederlandse bedrijven uitgeroepen tot winnaar van het Oranje Handelsmissiefonds 2019. De winnaars zijn gekozen uit ruim 250 inschrijvingen en zijn geselecteerd op basis van de kracht van hun product of dienst, ambities en de motivatie om te starten of uit te breiden in het buitenland. De ondernemers krijgen een jaar lang ondersteuning bij het realiseren van hun exportambitie.

Het fonds is een initiatief van ING, KLM, evofenedex*, MKB-Nederland en het Ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Deze partners helpen voor het zevende jaar op rij tien mkb-bedrijven met het uitbreiden van hun buitenlandse netwerk door hun ervaring en kennis op het gebied van internationaal zakendoen. Het fonds heeft de afgelopen zes jaar al meer dan 60 ondernemers ondersteund met een persoonlijk programma om voet aan de grond te krijgen in het beoogde exportland.

Een van de tien gelukkige winnaars is StoneCycling (Venlo). Dit bedrijf maakt unieke, duurzame bakstenen van afval die gebruikt worden in bouwprojecten door innovatieve architecten en projectontwikkelaars. Hun internationale ambitie ligt in het Verenigd Koninkrijk.
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by