Nieuws

01-04-2020 13:34

AutoArena en Wealer: online showroon 24/7 geopend

In deze onzekere tijd waarin het Coronavirus de hele wereld bezighoudt willen wij u op een veilige en adequate manier blijven adviseren. Scholen zijn gesloten, waar mogelijk blijft iedereen thuiswerken en ons sociale leven wordt tot het minimum beperkt. Alles is even anders, ook voor ons. Maar wij weten ook hoe belangrijk het is dat u juist nu op mobiliteit en op ons kunt rekenen. Daarom hebben wij ons online team uitgebreid inclusief de contactmogelijkheden.

Online bereikbaarheid
Bent u geïnteresseerd in of heeft u vragen over onderdelen, het plannen van een werkplaatsafspraak, een occasion of een nieuwe auto? Dan staan wij via WhatsApp, de chatfunctie op onze website, per e-mail en uiteraard telefonisch voor u klaar! Nadat u een informatieverzoek heeft ingediend zullen wij zo snel als mogelijk contact met u opnemen voor bijvoorbeeld:

* Het online plannen van een werkplaatsafspraak
* Het online bestellen van onderdelen
* Een online offerte
* Een online taxatie

Kanalen
* WhatsApp: stuur ons een bericht op: 0654372257
* Chatfunctie: start rechtsonder uw chat
* Mail: info@autoarena.nl
* Bellen: wij zijn bereikbaar op 077-3203040

We komen bij u thuis
Naast dat wij online beschikbaar zijn voor al uw vragen gaan wij nog een stap verder. Bijvoorbeeld een contactloze proefrit aan huis, een taxatie van uw auto terwijl deze voor uw deur staat en het afleveren van uw auto aan huis behoren tot de mogelijkheden. Indien u hier interesse in heeft, kunt u dit tijdens het online contact aangeven. Samen kijken we naar de mogelijkheden die het beste passen! 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by