Nieuws

14-01-2021 12:17

BMW dealer De Maassche Echt officieel dealer van BMW M Motorsport

De Maassche Echt breidt zijn activiteiten verder uit. Vanaf heden is de Limburgse BMW dealer ook officieel dealer van BMW M Motorsport. De toevoeging van deze race-divisie stelt de dealer in staat auto’s, onderdelen en ondersteuning te leveren aan raceteams, coureurs en liefhebbers van deze originele fabrieksrace auto’s.

In de rijke historie van de Beierse autofabrikant zijn het merk BMW en motorsport nauw met elkaar verweven. Datzelfde mag gezegd worden van De Maassche in Echt, waar de showroomvloer wordt afgewisseld met het circuit in het weekend. Het verworven BMW M Motorsport dealerschap is een logische stap voor De Maassche Echt. Jarenlange ervaring in de autosport en het organiseren van diverse circuitevents voor klanten zijn de basis voor de kennis en passie die dit dealerschap uitdraagt.

Claude L’Ortye, algemeen directeur van het Limburgse autobedrijf,  is verheugd met de toevoeging van het dienstenpalet: “In de afgelopen jaren mochten we al veel klanten verwelkomen en helpen in de zoektocht naar een sportieve BMW. Dat zie je ook terug in onze showroom, waar we altijd een zeer ruim aanbod aan BMW M-modellen tonen. Met de toevoeging van BMW M Motorsport kunnen we onze klanten nóg een extra stap sportiviteit aanbieden.”

Op de vraag of de circuitauto’s ook in de showroom getoond zullen worden, antwoordt L’Ortye bevestigend: “De eerste BMW M2 CS Racing staat al binnen.” De M2 CS Racing is een volbloed racewagen, speciaal ontwikkeld voor internationale wedstrijden op het circuit. Om de auto ook voor beginnende circuitrijders toegankelijk te maken, bieden de specifiek ontwikkelde race-ABS en race-DSC de nodige veiligheid en dynamiek.

Van BMW M2 CS Racing tot BMW M8 GTE, als klanten geïnteresseerd zijn in het aanschaffen van dergelijke auto’s, kunnen ze vanaf nu terecht bij De Maassche in Echt als officiële BMW M Motorsport dealer in Nederland. 
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by