Nieuws

04-02-2021 17:10

Kasteeltuinen Arcen is het ‘Leukste uitje van Limburg 2021’

Kasteeltuinen Arcen is net als vorig jaar het ‘Leukste uitje van Limburg’. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland 2021’. Vertegenwoordigers van het uitje ontvingen tijdens een online bijeenkomst de gouden award. De zilveren award ging opnieuw naar Kasteelpark Born. De bronzen award ging naar nieuwkomer in de lijst van winnaars: Mind Mystery. Juist in deze bijzondere tijd, is het winnen van een prijs voor de genomineerde uitjes een extra opsteker.

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. In totaal werden ruim 80.000 stemmen uitgebracht. Kasteeltuinen Arcen scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, klantvriendelijkheid, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2021. Een greep uit de reacties over de winnaar: “Zo ontzettend veelzijdig! Prachtig onderhouden tuinen. Een absolute aanrader om met het hele gezin naartoe te gaan.”

De ANWB organiseert de verkiezing van het ‘Leukste uitje’ voor de elfde keer. Kijk voor alle winnaars op www.anwb.nl/leuksteuitje

 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by