Nieuws

20-09-2022 13:58

Bekendmaking Vitaalste werkgever van Limburg op donderdag 22 september

Op donderdag 22 september vindt alweer het vijfde vitaliteitsevent plaats van Netwerk Vitaal Limburg en de eerste editie van de uitreiking van de award voor de Vitaalste werkgever van Limburg in het CIOS te Sittard. Waar vorig jaar nog Rabobank te Sittard de host was van het event, is het dit jaar de beurt aan Vista College om hun Vista Vitaal onder de aandacht te brengen middels dit event. De studenten van Vista ondersteunen op meerdere fronten bij de tot stand koming van het event.

Masterclasses en inspiratiesessies
Het initiatief is ingezet door Netwerk Vitaal Limburg (NVL) om hun missie om van Limburg de Vitaalste werkvloer van Nederland te maken te ondersteunen. Pauline Verhoef, voorzitter NVL: “De interesse is enorm, voor het ochtendprogramma de Vitaliteitsreis LIVE! zijn alleen al meer dan 110 aanwezigen. Vitaal werkgeverschap is hot en dat vind ik top om te zien” Het programma voor de ochtend is erg divers. Er zijn 3 sessies, één masterclass van een kwalitatieve aanbieder op één van de gebieden van vitaal werkgeverschap, één inspiratiesessie van een HR collega én een sessie waarin ze zelf vitaliteit ervaren. We zien dat mensen graag handvaten aangereikt willen hebben om concreet met vitaal werkgeverschap aan de slag te gaan en dat is wat ze aangeboden krijgen.”

Massaal voor vitaal 
Na de lunch worden de aanwezigen in de ochtend nog aangevuld met collega’s van de genomineerde bedrijven, die komen aanmoedigen. De winnaars (één per categorie MKB en Groot Bedrijf) worden uitgeroepen als Vitaalste Werkgever door jury voorzitter Loek Vaessen (Beweging Limburg Positief Gezond) en ontvangen de troffee uit handen van boegbeeld van de jury Bas Diederen (winnaar Ironman). “Ik ben blij dat het animo jaarlijks groeit en ook dat er vanuit de provincie erkenning is voor het onderwerp middels een bezoek van gedeputeerde Satijn. Het belang van vitale Limburgse werknemers is in deze tijd groter dan ooit. We leven in tijden van arbeidskrapte en zeker in Limburg met een relatief hoge vergrijzing en uitdaging op gebied van gezonde leefstijl, is de juiste aandacht hiervoor cruciaal”, aldus Verhoef.

 
delen:
Algemene voorwaarden