Nieuws

27-09-2022 08:25

Ticketverkoop Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg gestart

De ticketverkoop voor de uitreiking van de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg is gestart. Dit jaar introduceren we tijdens De Ondernemersprijs een thema. Dit jaar wordt het thema POWER! Niet een zomaar gekozen onderwerp. Op woensdag 23 november vlammen POWER ondernemers Ton Derks (Infrascoop), Hugo Bens (Boerderei) en Willem Hofmans (IXON) op het podium. Ben jij benieuwd wie er met de Ondernemersprijs 2022 vandoor gaat en wie dit jaar de Opmerkelijk Ondernemer wordt? Je beleeft hét ondernemersevent van onze regio maar op één manier. Ben erbij!

We trappen het ondernemersfestival ook dit jaar weer af met als voorprogramma een kennisfestival, waarbij je vanaf 17.00 uur van harte welkom bent. Laat je inspireren door 2 vooruitstrevende top-ondernemers. Omdat het kennisfestival al vroeg begint, zorgen wij voor de inwendige mens. 

Vanaf 19.30 uur beginnen we met het hoofdprogramma van de Ondernemersprijs. Maak uitgebreid kennis met de genomineerden en ontdek wie er met de juryprijs en de publieksprijs naar huis gaat. Daarnaast presenteren we ook dit jaar weer een Opmerkelijk Ondernemer. We sluiten de avond af in een feestelijke ambiance met een echt festivalfeest.

Als je deel wilt nemen aan het kennisfestival, dan dien je hier (in tegenstelling tot vorig jaar) apart kaarten voor te bestellen. Je kiest dan voor de optie 'Kennisfestival + Ondernemersprijs. Wees er snel bij, want er zijn maar 200 kaarten beschikbaar. Omdat er tijdens het kennisfestival ook voor het eten wordt gezorgd zijn wij genoodzaakt om hier extra entree voor te vragen van € 20 per ticket. 

Publieksprijs
Zoals gebruikelijk zullen we ook dit jaar tijdens de Ondernemersprijs een publieksprijs uitreiken. De online stembus is geopend! Wie wint de publieksprijs 2022? Stem vanaf nu op jouw favoriet. Wordt het Ton Derks, Hugo Bens of Willem Hofmans? Breng nu je stem uit!

Genomineerden 
 
Ton Derks
Ton, strategische denker en eigenaar van Infrascoop. Sterke partner in grond-, weg-, en waterbouw. In een straal van veertig kilometer rondom Cuijk werken zij met passie aan projecten die de mobiliteit in de regio verbeteren. Ton heeft een prettige persoonlijkheid en weet een groot team van specialisten aan zich te verbinden. Infrascoop hecht veel waarde aan sociaal ondernemen. Eigen personeel staat centraal. Dit uit zich in betrokkenheid, flexibiliteit en kwaliteit. Ook wordt er geïnvesteerd in mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, Infrascoop ziet dit als een sociale plicht. Zij bieden langdurig werk aan waardoor mensen écht terug kunnen keren op de arbeidsmarkt. Er wordt niet alleen naar personeel gekeken, ook wordt er veel aandacht besteed aan de veiligheid van omwonenden en weggebruikers. 

Hugo Bens
Hugo, samen met zijn vrouw Rianne eigenaar van het bedrijf Bens Boerderei. Open en transparant in het ondernemerschap. Gestart in 1990 en een echt gezinsbedrijf. Dochter Resi zit in de maatschap en zoon Brian werkt mee op de boerderij. Met veel liefde voor kippen en oog voor de leefomgeving van de dieren zorgen zij dagelijks voor kakelverse eieren. Bens Boerderei brengt de boerderij écht tot leven. Het verhaal achter de Boerderei en het laten zien wat zij doen, dat vindt Hugo belangrijk. Duurzaamheid staat bij deze ondernemers hoog in het vaandel. Hiervoor hebben zij de prijs 'meest omgevingsbewuste legpluimveehouder' gewonnen, uitgereikt door Ivon Jaspers van ForFarmers. Naast de lekkere eitjes en duurzaamheid investeren zij ook in educatie. Op de boerderij leren kinderen via kijken, ruiken en proeven. De kinderen leren over het proces van kip tot bord. 

Willem Hofmans
Willem is pionier op het gebied van techniek. Op jonge leeftijd al legde hij een systeem aan waarmee zijn gordijnen in de ochtend openden als hij in zijn handen klapten. De handelsgeest zat er al vroeg in. Hij wist perfect uit te stippelen hoe hij zijn HBO-opleiding kon inkorten door tussentijds een overstap te maken naar een andere opleiding. Een vooropgezet plan, waarbij zijn eindstage en scriptie feitelijk al een van zijn eerste opdrachten als ondernemer waren. Willem is tijdens zijn opleiding al gestart als zelfstandig software ontwikkelaar. De machinebouwmarkt was een branche waarin hij veel gevraagd werd. Daar is het beeld ontstaan dat die branche grote sprongen kan maken, wanneer machines connected zijn. Dit, in combinatie met de persoonijke ambitie om een eigen product te ontwikkelen en te vermarkten, heeft geleid tot de start van IXON. Een innovatie bedrijf dat startte als leverancier van een product (routers ten behoeve van remote acces) en inmiddels ook het IoT Cloud platform is voor duizenden machinebouwers. De producten en diensten van IXON worden verkocht in Europa, Amerika en eigenlijk de hele wereld. 

Ticketverkoop Ondernemersprijs gestart
Wil jij hét POWER event voor en door ondernemers uit het Land van Cuijk & Noord-Limburg niet missen? Koop nu alvast je ticket voor de Ondernemersprijs 2022. Georganiseerd in de Schouwburg Cuijk op woensdag 23 november. 

Let op! De genoemde prijzen in het ticketsysteem zijn inclusief BTW. Na het bestelproces kunt u zelf een factuur genereren waarop de BTW vermeld wordt voor uw administratie.
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by