Nieuws

28-11-2022 08:43

Business beurs keert terug naar Land van Cuijk

Er gonst iets in de lucht voor ondernemers in Land van Cuijk. Erik Wille en Puck Senders hebben namelijk plannen om met het Maasvallei Netwerk ondernemers dichter bij elkaar te brengen. Daarbij hoort de terugkeer van wat jaren weggeweest is: de business beurs, voor en door ondernemers uit de regio. Erik: “Het wordt zó mooi!”

Meer dan drie jaar is het Land van Cuijk verstoken geweest van ondernemersbeurzen. Terwijl de behoefte er wél was. Daar springen Erik en Puck op in door de business beurs weer terug te brengen: en wel op donderdag 20 april 2023. Dan vindt de Maasvallei Mega Expo 2023: ‘BOOST your Business!‘ plaats.

Compleet verzorgd
Erik vertelt enthousiast: “We organiseren een compleet verzorgde beurs met aansluitende netwerkborrel, voor zowel standhouders als bezoekers. Ook zijn er vier workshops te volgen. Er is ruimte voor 50 exposanten, die we volledig ondersteunen met cross-media marketing in aanloop naar de beurs en op de dag zelf. Geïnspireerd door de looproute van IKEA hebben we een plattegrond die ervoor zorgt dat er geen stand onbezocht blijft. We verwachten een groot aantal ondernemers uit de regio, dus verbinding gegarandeerd!”

Vanuit de visie om ondernemers in het Land van Cuijk maximaal de wind in de zeilen te geven, is het huren van een stand bereikbaar voor ieder marketingbudget. Deelname aan de Maasvallei Mega Expo 2023; BOOST your Business! omvat een all-in concept voor een scherpe prijs. Een Premium-lid of VIP-partner ontvangt respectievelijk 10 of 20% korting op deelname.

Meer informatie
Bezoek aan de beurs is gratis. Zo heeft iedereen de kans gezien, gehoord en gekend te worden. Kijk op www.mega-expo.nl en vraag direct informatie aan.
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by