Nieuws

29-11-2022 09:00

Open bedrijven dag 'Dag van de Maakindustrie' breidt uit in Noord-Limburg

Op zondag 2 april komend jaar vindt de vierde editie plaats van de open bedrijven dag speciaal voor de maakindustrie in een groot deel van Noord-Limburg. Het initiatief begon in 2018 in Venlo en wordt wegens succes uitgebreid naar een grotere regio waarbij bedrijven uit Horst aan de Maas en Venray ook deelnemen.

Tijdens de Dag van de Maakindustrie zetten productiebedrijven de deuren open voor inwoners in de regio om een kijkje te nemen op locatie. Deelnemende bedrijven verwerven zo meer naamsbekendheid en een positiever imago, er zijn immers veel bedrijven te ontdekken die wereldmarktleider zijn op hun gebied en producten over de hele wereld verkopen. Het initiatief zorgt er ook voor dat maakbedrijven meer zichtbaarheid hebben als potentiële werkgever. Scholieren, studenten, werkzoekenden: iedereen die nieuwsgierig is, is welkom. 

De vorige drie edities hebben in totaal 25 bedrijven meegedaan en vele duizenden inwoners de bedrijven bezocht. Het evenement wordt met een grootschalige promotiecampagne in de regio onder de aandacht gebracht. Maakbedrijven die interesse hebben om deel te nemen op 2 april 2023 kunnen zich nog aanmelden t/m 9 januari. Voor meer informatie kijk op de website www.dagvandemaakindustrie.nl of vraag een vrijblijvende kennismaking aan door een email te sturen naar info@dagvandemaakindustrie.nl
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by