Oostendorp Auto Hyundai Venray: De Hyundai-dealer voor Noord-Limburg

Magazines | Noord Limburg Business nr 4 2018Oostendorp Auto Hyundai is de Hyundai dealer voor Noord-Limburg, met haar vestiging aan de Keizersveld 67 in Venray. Bij Oostendorp Auto Hyundai Venray kunnen klanten terecht voor alle nieuwe Hyundai modellen, maar ook voor alle onderhouds- en garantiewerkzaamheden. Bovendien biedt Oostendorp Auto met haar occasioncenter een ruim aanbod aan gebruikte auto’s van alle merken en Hyundai’s in het bijzonder. Daardoor slaagt u bij Oostendorp Auto vast en zeker voor een nieuwe of gebruikte auto.

DE KLANT CENTRAAL
Oostendorp Auto Hyundai is onderdeel van Oostendorp Autogroep, een automotive onderneming met ruim 40 jaar ervaring. Oostendorp Autogroep is totaalaanbieder in automobiliteit, waarbij klanttevredenheid voorop staat. Vestigingsmanager Vincent Kools, van Oostendorp Auto Hyundai Venray: “Natuurlijk zijn auto’s onze lust en ons leven, maar weet u waar we nog veel gekker op zijn? Op tevreden klanten. Daarom gaan we voor u door het vuur! Alles om u rijplezier te bezorgen. We gaan ervoor!”

Bij Oostendorp Autogroep kunt u niet alleen terecht voor de aanschaf van een nieuwe auto. Ook met private en zakelijke lease van alle nieuwe modellen helpt het team u graag. Daarnaast biedt het familiebedrijf onder meer autoverhuur, verzekeringen en schadeherstel. Naast trotse dealer van Hyundai in Venray, is Oostendorp Auto ook de Hyundai dealer van de regio’s Nijmegen, Helmond en ’s-Hertogenbosch. In Venray is Oostendorp Autogroep verder gevestigd als Toyota-dealer en met een vestiging van GlasGarage, beide eveneens aan de Keizersveld.

GROENSTE AUTOMERK VAN DE WERELD
Hyundai streeft ernaar om uit te groeien tot het groenste automerk ter wereld. Dat moet rond 2021 het geval zijn. Hiervoor heeft Hyundai onder andere de volledig elektrische Hyundai IONIQ en de gloednieuwe KONA EV (met een actieradius tot 470 kilometer!) op de markt gebracht. Zeer interessant voor de zakelijke rijder vanwege de 4% fiscale bijtelling. Daarnaast wordt de waterstofauto Hyundai NEXO binnenkort verwacht. En bij deze duurzame Hyundai’s zal het niet blijven. De komende jaren lanceert Hyundai namelijk nog eens veertien verschillende groene modellen. Er komen nog meer – hybrides, plug-in hybrides, volledig elektrische auto’s en waterstofauto’s. Bovendien krijgt elk nieuw model een groene aandrijflijn: hybride, plug-in of volledig elektrisch. Het team van Oostendorp Auto Hyundai Venray vertelt u er graag alles over.

www.oostendorp-auto.nl