VVV-Venlo: De Koel als unieke vergader- of feestlocatie

Magazines | Noord Limburg Business nr 5 2019



Vergaderen in Covebo Stadion - De Koel - met zicht op het veld kan natuurlijk erg inspirerend zijn. Een boardroommeeting in de bestuurskamer van VVV-Venlo met lunch, een presentatie van de kwartaalcijfers op de tribune, een cursus in de businesslounge, het vieren van de jaarcijfers in het Lindeboom Voetbalcafé of een bedrijfsfeest volledig verzorgd met entertainment; het kan allemaal in De Koel!


Sinds het huidige voetbalseizoen heeft VVV-Venlo in YveY een nieuwe horecapartner gevonden voor de komende drie seizoenen. YveY is een bedrijf gespecialiseerd in hospita-lity en events. Omdat het bedrijf al in de Johan Cruyff ArenA en het Goffertstadion opereert, kunnen we stellen dat YveY inmiddels gespe-cialiseerd is in stadioncatering. VVV-Venlo en YveY hebben de afgelopen maanden flink geïnvesteerd om de hospitality in het stadion multi-inzetbaar te maken.

Meer dan een stadion

YveY gaat van Covebo Stadion - De Koel - meer maken dan alleen een voetbalstadion. De Koel wordt niet alleen ingezet op wedstrijddagen, maar ook buiten de wedstrijden om is het stadion een unieke locatie voor diverse doeleinden. Alle ruimtes zijn multifunctioneel inzetbaar en kunnen worden ingericht naar uw wensen. Door een uitstekende samenwerking met lokale partners kunnen we echt de touch van VVV en Venlo in uw event verwerken. Van 10 tot 500 personen, van een zakelijke setting tot een knalfeest, YveY verzorgt het altijd graag met volledig oog voor detail en oog voor uw wensen.

Out of the box

YveY denkt graag mee over de inhoud en de opzet van uw event om te zorgen dat het precies, of zelfs beter, wordt dan wat u voor ogen had. Ieder event is anders en ieder bedrijf heeft zijn eigen DNA. Dat weten wij en daarom geloven wij in een persoonlijke aanpak voor u en uw bedrijf. Wij staan er echt voor open om out-of-the-box te denken en te luisteren naar wat u zoekt en wilt. Schroom dus niet om ons uit te dagen met u mee te denken over de invulling van uw event.

Spetterend feest

Dit laatste heeft Bob Huibers, Marketing Manager Communicatie & PR Europa, ook mogen ervaren: "Wij hebben aan het begin van dit seizoen met Office Depot ons bedrijfsfeest ge-houden in Covebo Stadion - De Koel -. Samen met YveY hebben wij deze avond vormgegeven, van aankleding tot DJ. Vooral de flexibiliteit en professionaliteit van YveY hebben wij tijdens de organisatie van dit evenement als zeer prettig ervaren. Tevens is het stadion van VVV-Venlo natuurlijk een unieke locatie om een spetterend feest te geven."

Want zoals wij bij YveY zeggen: 'You Matter'

 

delen:

Noord Limburg Business nr 5 2019

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by