Wist u dat?

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2008

| september 2008 | business news |

nieuwsflits

De succesformule in kantoorinrichting.

Vielhauer is een onderneming waar ca. 150 mensen zich bezighouden met het ontwikkelen en produceren van kantoormeubelconcepten. Met de geavanceerde productietechnieken zowel in de staalverwerking, alsmede in de houtverwerking, wordt een hoog kwaliteitsniveau bereikt. Ontwikkeling en fabricage in eigen beheer, ISO 9001 gecertificeerd, 10 jaar nalevergarantie, producten zijn voorzien van GS-teken, Producten voldoen aan NEN 2449, Duurzaamheid

Maatwerk, eenvoudige montage, Modulair systeem. De materialen zijn volledig recyclebaar. De gebruikte bladen voorzien van een melamine toplaag voldoen aan de E-1 kwaliteit volgens DIN 68765. De professionele inrichtingssystemen die VIELHAUER op de markt brengt, voldoen aan elke gewenste situatie op kantoor. De veelvoud aan bladvormen en uitbreidingselementen dragen bij aan het optimaal inrichten van uw werkplek. Een prettige werkomgeving zorgt voor betere prestaties en beïnvloed het ziekteverzuim op een positieve manier.

Randstad en Dactylo groeien samen verder

Uitzendbureaus Dactylo en Randstad gaan samen verder. Gevolg daarvan is, dat de Dactylo-vestiging in Venray per 22 juli verhuist naar de vestiging van Randstad in Venray. De twee uitzendbureaus bundelen hun krachten en kunnen zo de lokale markt nog beter bedienen. Zo groeien Randstad en Dactylo samen verder.

‘Nieuw’, onafhankelijk accountantskantoor voor MKB

Schreurs Accountants & Adviseurs uit Tegelen en Theo Hagens Administratie Belastingadviesbureau uit Steyl bundelen per 1 oktober 2008 hun krachten. Daarmee ontstaat een krachtig, onafhankelijk accountantskantoor voor het midden- en kleinbedrijf in Noord-Limburg. Het bureau gaat verder onder de naam Schreurs Accountants & Adviseurs.

 

Stroeken Electro sluit zich aan bij Unica

 Het elektrotechnische installatiebedrijf Stroeken Electro uit Tegelen is overgenomen door Unica Installatiegroep B.V. uit Hoevelaken. Stroeken Electro is een winstgevend installatiebedrijf met een sterke positie in de regio Brabant-Limburg bij met name industriële afnemers. Bij Stroeken werken circa 45 werknemers.

 

Forse expansie

De Limburgse uitzendorganisatie Wiertz Personeelsdiensten realiseert de komende tijd een forse expansie. De opening van vijf nieuwe filialen past helemaal binnen deze ambitieuze groeistrategie. Daar komt bij dat de ontwikkelingen op het gebied van werkgelegenheid en arbeidsmarkt het nodig maken actief te reageren. Nieuwe vestigingen van Wiertz Personeelsdiensten verschijnen in het Eurode Business Center, in het Parkstad Limburg Stadion, in Nijmegen en Eindhoven en in Duitsland.

Award voor directeur Toverland

Caroline Maessen, directeur van Attractiepark Toverland in Sevenum, heeft gisteren een Award, genaamd ‘t Pluumke (Pluim), van de Limburgse afdeling van RECRON, de vereniging van recreatieondernemers in Limburg gekregen.

Nieuwe start WinniEvent uit Venlo

Met een nieuw en aangepast aanbod richt WinniEvent zich op de organisatie van unieke bedrijfsuitjes voor personeel, relaties en andere selecte gezelschappen..Er zijn heel veel variaties mogelijk waardoor een originele en passende invulling naar wens wordt geboden op een bijzondere locatie. 

| BUSINESS | noord limburg | |

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by