RHM: Gratis workshops voor bewindvoerders

Magazines | Noord Limburg Business nr 3 2021

RHM neemt jaarlijks bij zo'n 120 bewindvoerders kwaliteitsaudits af en verzorgt voor ruim zestig kantoren de samenstellings- of controleverklaring bij de jaarrekening. Op basis van al deze financiële gegevens stelt het Venrayse accountancykantoor bovendien elk najaar een uitgebreide benchmark samen waar bewindvoerders de nodige tips en adviezen uit kunnen halen. Vanaf eind 2021 komen daar ook nog eens workshops over diverse financiële en bedrijfseconomische thema's bij.

Benchmark

Adviseur Pieter Weijs komt al jaren bij diverse kantoren over de vloer en ziet wat er goed gaat, maar ook waar bewindvoerderskantoren tegenaan lopen. "Wij willen niet alleen maar audits en verklaringen afgeven, maar deze bedrijven ook van goed advies voorzien. Daarom presenteren we elk najaar de benchmark voor bewindvoerders waarin we de financiële getallen omzetten in een financieel overzicht per dossier en per fte, gesegmenteerd in kleine, middelgrote en grote kantoren. Aan de hand van deze cijfers zien bewindvoerderskantoren precies hoe zij presteren ten opzichte van collega's van gelijke grootte en aan welke punten ze zouden kunnen werken. Aan de hand van deze benchmark kunnen wij advies geven om bepaalde bedrijfsprocessen beter in te richten."

Gratis workshops

Om kantoren verder op weg te helpen, organiseert RHM vanaf eind 2021 gratis workshops over diverse financiële en bedrijfseconomische thema's. "Tijdens deze workshops haken we onder andere in op de trend dat gemeenten die samenwerken met bewindvoerders steeds vaker eisen stellen aan bijvoorbeeld de grootte en omvang van de kantoren. Ook onderwerpen zoals het verbeteren van efficiency en het verhogen van het rendement komen aan bod. Ieder bewindvoerderskantoor in Nederland is van harte welkom om deze workshops te komen volgen. Dat kan op individuele basis, maar ook als intervisiegroep zodat je onderling over de tips en informatie kunt sparren."

www.rhmweb.nl

 

 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by