Column La Oya Dagbesteding: "Wie zorgt er voor mijn kind als ik er later niet meer ben?"

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2022Toen mijn dochter Jaimy 30 jaar geleden werd geboren met het Downsyndroom, kon ik niet vermoeden dat mijn grootste zorg mijn wegwijzer werd in het leven. Alles wat mij raakte vanuit mijn moederhart zette ik om naar oplossingen binnen La Oya Dagbesteding.


Zeven jaar later is het Business concept compleet. Naast dagbesteding, vriendenclubje, logeren en kleinschalig wonen investeren wij in kwaliteit van leven voor 'onze' kinderen. Dankzij ons netwerk van maatschappelijk betrokken ondernemers, onze Ambassadeurs, doneren wij de gehele opbrengst van betaalde opdrachten aan onze Oya Talenten. Zo komen wij net terug van onze driedaagse citytrip Parijs en dagje Disneyland met onze eigen V.IP. Bus en privéchauffeur, mede mogelijk gemaakt door ambassadeur Lidy Rutten, Parkmanager Ondernemend Venlo.

Bezielend ondernemerschap

Het moeilijkste bij het succesvol neerzetten van mijn onderneming vond ik mijn eigen persoonlijke processen. Om antwoorden te vinden op mijn vragen reisde ik naar mijn moederland Indonesië. Mijn veranderprocessen en eyeopeners omschrijf ik in mijn eerste boek "De stille kracht van DownTalent". Uit dit boek dat op Bali werd geboren, deel ik inspiratie lezingen met de wereld. Tijdens de Bali Business Retraites voor mensen die vooruit willen in het leven, zijn de lokale Balinese jongeren met een beperking onze gastheer/vrouw. Dit is mijn manier om mijn steentje bij te dragen aan bezielend ondernemerschap.

Groeigroepen
Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en hoe jij de verbinding maakt naar ondernemerschap. Informatie of aanmelden voor de groeigroepen: pauline@la-oya.nl" rel="nofollow" target="_blank">pauline@la-oya.nl


Pauline Volkert, La Oya Dagbesteding

www.la-oya.nl

 

 

delen:

Noord-Limburg Business nr 2 2022

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden