Ervaar het ultieme muziekfestival in stijl op het Upstairs Bospop Skydeck

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2024Ben je klaar voor een ongeëvenaarde festivalervaring? Op 12, 13 en 14 juli 2024 vindt Bospop voor de 42ste keer plaats op het evenemententerrein Weert-Noord. Ook dit jaar bieden we een exclusieve VIP-ervaring aan op het Upstairs Skydeck.

Fotografie: Bart Heemskerk

Het Upstairs Skydeck is dé plek om in luxe te ge-nieten van Bospop. Vanuit deze unieke VIP-ruimte heb je niet alleen een fantastisch uitzicht over het festivalterrein, maar ook op het hoofdpodium, waar de grootste acts hun opwachting maken. Stel je voor: de beste bands, een geweldige sfeer, en jij kunt het allemaal ervaren met eersteklas comfort. Leuke zitjes om met familie, vrienden, kennissen en/of zakelijke relaties te genieten van een goed glas wijn of een cocktail. Een balkon van waaraf je overzicht hebt over het volledige festivalterrein. Het is dé plaats om te netwerken met relaties en/of partners in een uiterst ongedwongen sfeer.

All-inclusive

Met een ticket voor het Upstairs Skydeck beleef je Bospop op een heel nieuw niveau. Geniet van een all-inclusive aanbod aan drankjes, van bier en wijn tot overheerlijke cocktails, terwijl je luistert naar je favoriete artiesten, of je wordt verrast door een mogelijk onbekende band die toch herkenbare hits blijkt te hebben. Daarnaast worden er de hele dag door verrukkelijke hapjes geserveerd, zodat je niets tekort komt. En tegen de avond wordt er een uitgebreid heerlijk diner geserveerd, volgens de formule 'live cooking'.

Polsbandje

En het beste van alles? Met je Skydeck-polsbandje heb je ook toegang tot de rest van het festivalterrein. Maak een ontspannen wandeling over de festivalweide, bezoek één van de andere podia, ervaar de 'silent disco' in de 'UFO'-tent, flaneer langs de markt of ga lekker los in de 24-uurs feesttent. Met zoveel te zien en te doen, zul je je geen moment vervelen!

Goede voorzieningen

Bospop hecht grote waarde aan goede voorzieningen; dichtbij parkeren voor korte loopafstanden, geen dixies maar spoeltoiletten die continu worden schoongehouden. Grote portretschermen naast het podium, zodat je niet alleen goed geluid hebt maar ook van elke plek op het festivalterrein kunt volgen wat er op het podium gebeurt. Een groot aanbod aan catering; de snelle hap of iets speciaals uit één van de vele foodtrucks. Een standaard biertje of een speciaal biertje in onze speciale bierenbar.

Voor bezoekers die meerdere dagen komen, hebben we uitgebreide campingfaciliteiten. En wil je met een camper komen, dan ben je één van de 1100 campers op ons terrein. Voor mindervaliden hebben we een speciale plaats zo dicht mogelijk bij het festival.

Met Bospop wordt er feitelijk tijdelijk een 'kleine stad' ingericht. Daarbij horen ook passende veiligheidsvoorzieningen. We beschikken over een controlekamer, waar 24 uur per dag toezicht wordt gehouden over het gehele festivalterrein, de campings en de parkeerter-reinen, en waar we de weersomstandigheden continu monitoren. Ook is er een tijdelijke post van politie en brandweer ingericht. En op het festivalterrein en de camping is een medische post ingericht waar niet alleen kleine ongemakken worden verholpen, maar ook op spoedeisende situaties adequaat kan worden ingegrepen.Rijke historie

Bospop is een festival met een rijke historie dat een vaste plek op de Nederlandse festival-kalender heeft. Wat ooit begon als een klein festival voor regionale bands, is uitgegroeid tot een internationaal muziekspektakel met topacts zoals in 2024 Toto, John Fogerty, Alice Cooper, Zucchero, Heart, Son Mieux, Racoon en Di-rect.

Bospop 2024: geweldige muziek, geweldige sfeer, geweldige luxe. We zien je daar!


Wil jij deze fantastische ervaring niet missen? Boek dan nu je ticket voor het Upstairs Skydeck! Ga naar www.bospop.nl/skydeck of mail naar sponsoring@bospop.nl voor meer informatie en reserveer je plek.

Interesse in sponsoren van Bospop? Kijk dan op: www.bospop.nl/sponsoren of stuur een mail aan sponsoring@bospop.nl.
 

 

delen:

Noord-Limburg Business nr 2 2024

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by