ECI Cultuurfabriek: Het hart van cultureel Midden-Limburg

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2014

Het hart van cultureel Midden-Limburg, dat is ECI Cultuurfabriek! Wij bevinden ons in een uniek monumentaal fabriekspand, net buiten het centrum van Roermond en aan de rand van de Roer. Via een indrukwekkende industriële brug komt u terecht in een wereld waar theater, dans, muziek, kunst en cultuur samensmelten op één plek. Binnen ECI Cultuurfabriek bevindt zich een poppodium, theaterzaal, twee filmzalen, cursusruimten, een grand café en een expositieruimte.

De spannende combinatie van historische elementen en hypermoderne faciliteiten maakt ECI Cultuurfabriek dé locatie voor

onder andere zakelijke bijeenkomsten. Denk hierbij aan vergaderingen, congressen, seminars, productpresentaties, relatie-evenementen en personeelsfeesten. U kunt bij ons terecht met een groep van vijf deelnemers, maar ook voor 1200 personen hebben wij geschikte ruimten. Samen met onze eventplanner kunnen wij voor u een voorstel naar wens op maat uitwerken. Onze professionele horeca staat voor daarbij klaar om uw gasten te voorzien van alles op culinair vlak!

Benieuwd hoe ECI Cultuurfabriek er van binnen uitziet? Scan de QR code om ons Pinterest-album te bezoeken. Hier vind je verschillende sfeerimpressies per ruimte. Voor meer informatie over de mogelijkheden of een rondleiding kunt u contact opnemen met Marjolein Kroese via marjoleinkroese@ecicultuurfabriek.nl of 0475 - 31 71 71.

Het hart van cultureel Midden-Limburg

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by