De Kievit Top Movers: "Onze passie is verhuizen"

Magazines | Noord-Limburg Business nr 6 2015

"Onze passie is verhuizen”

Het verhuisbedrijf De Kievit Top Movers is een begrip in de regio groot Venlo. Sinds 1895 is het bedrijf actief op het gebied van verhuizingen en allerhande aanvullende diensten. Het geheim achter het succes is volgens vijfde generatie ondernemer Rob de Kievit simpel: “Kwaliteit leveren en investeren in je dienstverlening.”

De Kievit Top Movers is een echt familiebedrijf. Vader Bert de Kievit behoort tot de vierde generatie binnen het bedrijf en is verantwoordelijk voor de sales en de boekhouding. Oudste zoon René richt zich op de operationele zaken, terwijl zijn broer Rob verantwoordelijk is voor de acquisitie en zelf meehelpt met verhuizen.
De Kievit Top Movers heeft dankzij haar lange bestaansgeschiedenis een grote naamsbekendheid in de regio. Dat ligt niet alleen aan de lange historie, maar ook vanwege de klantvriendelijkheid, flexibiliteit en professionaliteit van het bedrijf. “Een verhuizing is een stressvolle aangelegenheid”, vertelt Rob de Kievit. “Daarom gaan onze medewerkers, waarvan de meesten al jaren bij ons werken, zeer betrokken te werk. Zij stellen zich voor en zorgen dat onze klanten zich op hun gemak voelen. Dierbare spullen worden ingeladen en schadevrij verplaatst naar de nieuwe locatie waar deze op de door de klant aangegeven plek komen te staan.”

Professionele aanpak

De Kievit Top Movers heeft als enige verhuisbedrijf in Noord- en Midden-Limburg het branchekeurmerk ‘Erkende Verhuizers’ (voor particulieren) en het branchekeurmerk ‘Professionele Project Verhuizers (PPV)’. De onderneming heeft ook een NIWO-vergunning die verplicht is voor alle bedrijven die goederentransport verzorgen. “De NIWO toetst iedere 5 jaar of deze bedrijven aan de vier in de wet omschreven kwalitatieve eisen voldoen: kredietwaardigheid, betrouwbaarheid, vakbekwaamheid en reële vestiging”, legt Rob uit. “De klant heeft zo de garantie dat het verhuistraject verantwoord gebeurt. Bovendien zijn de spullen ook verzekerd.”

Maximale zekerheid

De twee generaties De Kievit en hun team helpen bedrijven en particulieren, maar ook zorg- en onderwijsinstellingen en bibliotheken. Rob: “Met vakbekwaam personeel en een breed scala aan verhuismiddelen staan wij garant voor een piekfijn verzorgde verhuizing. Vooraf inventariseren wij nauwkeurig wát en hoeveel er verhuisd moet worden. Maatwerk en persoonlijke aandacht verzekeren dat dierbare bezittingen goed worden behandeld. Of het nu gaat om een grote, complexe en risicovolle verhuizing van een kantoor, bedrijf of instelling waar ook in Nederland, een kleine lokale verhuizing of het intern verhuizen van enkele werkplekken.” Bedrijfs- en projectverhuizingen vragen volgens Rob om specifieke kennis en een professionele aanpak. “Wij zorgen ervoor dat de verhuizing volgens een strakke planning verloopt zodat er geen kostbare werktijd van medewerkers verloren gaat.”

Meer dan alleen verhuizen

Voor, tijdens en na de verhuizing kan De Kievit Top Movers klanten helpen met verschillende zaken. “Denk hierbij aan het inpakken van de spullen, het ophangen van lampen, schilderijen, schappen enz., het schoon opleveren van de oude woning of helpen bij het inrichten van de nieuwe woning (kleuradvies, stoffering)”, somt De Kievit op. “En wanneer de nieuwe woning nog niet kan worden betrokken terwijl de klant de huidige woning moet verlaten, of wanneer het huis te vol staat of een enkel meubelstuk tot complete inboedel moet worden opgeslagen, kunnen wij tijdelijke of permanente professionele inboedelopslag verzorgen. Onze meerwaarde is jarenlange ervaring, opleiding en training bij elke verhuizing die een relaxte, vlekkeloze en verantwoorde verhuizing borgen. Onze passie is verhuizen. Omdat wij dagelijks in onze dienstverlening investeren kunnen wij de kwaliteit leveren. Dat is de basis voor onze goede naam.” 

www.dekievittopmovers.nl

 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by