Van Tienen: De vertrouwde naam voor een goede kop koffie

Magazines | Noord-Limburg Business nr 1 2016

Van Tienen:

De vertrouwde naam voor een goede kop koffie

Als echt Brabants familiebedrijf denken we met u mee en zorgen we voor een professionele en kostenefficiënte koffievoorziening met toebehoren op behoefte. We leveren diverse apparatuur, met verschillende soorten koffie zoals espressokoffie, filterkoffie en duurzame koffie. Tevens automaten voor frisdrank, snacks en snoep, evenals de bijbehorende ingrediënten en een verrassend assortiment aan non food-producten.

Alleen de allerbeste kwaliteit

Vanuit onze jarenlange ervaring weten we dat dit op de langere termijn het beste voor u werkt. We zijn er zijn er trots op dat topmerken als Simon Levelt, Douwe Egberts, Nestlé, Jura, WMF Coca Cola, Friesland Campina, Tork en Unilever zich graag door ons laten vertegenwoordigen.

Alles over automaten

We adviseren u graag over de beste keuze voor uw bedrijf. In onze sfeervolle showroom presenteren wij ons brede aanbod automaten en koffieconcepten. U kunt zelf de diverse koffiemelanges proeven maar vooral ervaren! Uiteraard kunt u na aanschaf rekenen op professionele installatie, instructie, ondersteuning, onderhoud, reparatie en producten.

Bestellingen

Ruim 80% van alle bestellingen wordt door onze eigen expeditie binnen maximaal 3 werkdagen op uw locatie geleverd. Naast de koffie en koffie gerelateerde artikelen kunnen wij een totaalpakket verzorgen, bestaande uit warme en koude dranken, schoonmaak- en hygiëne-artikelen.

Eigen werkplaats

Voor onderhoud en reparatie hebben wij een eigen technische dienst die u 7 dagen per week, 12 uur per dag voor u klaar staat.

www.vantienen.nl

0486-451453

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by