Dejatech GES genomineerd voor de Lodewijk van der Grinten Prijs

Magazines | Noord-Limburg Business nr 5 2013

Dejatech GES genomineerd

voor de Lodewijk van der

Grinten Prijs

Dejatech GES BV is trots genomineerd te zijn voor de prestigieuze Venlose Lodewijk van der Grinten Prijs. Volgens de jury heeft Dejatech de nominatie verdiend doordat ze bijzondere prestaties hebben verricht op het gebied van (duurzaam) ondernemerschap.

Dejatech is een professioneel ontwikkelbedrijf uit Belfeld, gespecialiseerd in de heating branche. Oprichter / adviseur van Dejatech is Venlonaar Jan Deckers. Jan Deckers stond aan de wieg van de energiezuinige HR ketel zoals wij deze nu kennen. Met meer dan 35 octrooien zit er in vrijwel elke CV ketel een 'stukje Dejatech inside'.

"In deze tijd volgen ontwikkelingen en innovaties zich razendsnel op. Ook in onze branche. Daarom ben ik verheugd dat Dejatech, in goede harmonie en wederzijdse overeenstemming, sinds 2012 onderdeel is van Ohron Industries. Ons ontwikkelteam kan sinds de overname zich meer met innoveren bezighouden. Daar ligt onze kracht!

We zijn bezig met een uniek procedé om, via extrusie, aluminium warmtewisselaars te produceren. Hierdoor kunnen we maatwerk leveren tegen 'confectieprijzen'. Ook staan we aan de vooravond van een nieuw product: een WKK-installatie voor kleine appartementencomplexen en grote meergezinswoningen met een verwarmingsbehoefte van minimaal 80.000 kWh per jaar.

Ik zie de eervolle nominatie voor de Lodewijk van de Grinten Prijs dan ook als een extra stimulans om deze, en nieuwe innovaties die op de plank liggen, verder te ontwikkelen. Op deze manier kan Dejatech een structurele bijdrage leveren aan een duurzame toekomst!" aldus een enthousiaste Jan Deckers. Fotografie: Sjaak Peters AV

DEJATECH GES BV

Blauwwater 1, 5951 DB Belfeld, +31 77 475 2270

info@dejatech.nl, www.dejatech.nl

Jan Deckers, ‘Mister HR-ketel’

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by