Kasteeltuinen Arcen, een sublieme locatie voor uw activiteit!

Magazines | Noord-Limburg Business nr 5 2013

Kasteeltuinen Arcen

Een sublieme locatie

voor uw activiteit!

Met steun van velen, waaronder topbedrijven uit de agro- en sierteeltsector, de recreatiesector, de Provincie Limburg en de inzet van de eigen medewerkers is het gelukt om in 2013 een bijzonder bloemen- en plantenpark voor te schotelen aan het publiek. Dit leidde tot grote tevredenheid van de gasten die het park bezochten en beoordeelden met een gemiddeld rapportcijfer van een dikke 8!

Interesse voor het park blijkt niet alleen te bestaan bij dagrecreanten. Ook aanvragen voor zakelijke bijeenkomsten komen weer binnen. Afgelopen jaar heeft Kasteeltuinen Arcen gediend als decor voor productpresentaties, seminars, vergaderingen, workshops, inspiratiesessies, jubilarisvieringen en netwerkborrels. Een reden voor Kasteeltuinen Arcen om komend jaar ook weer actief te willen zijn op deze markt.

Inspirerende omgeving

Het eeuwenoude kasteel, de sfeervolle ruimtes in het Koetshuys, de mediterrane sfeer in de Casa Verde en de vele tuinen bieden een inspirerende omgeving voor een zakelijke bijeenkomst. Kasteeltuinen Arcen kan door de diverse locaties en ruimtes zeer uiteenlopende programma’s aanbieden. Een kleinschalige workshop, een plenair samenzijn tot 300 personen of een uniek personeelsfeest met 600 collega’s zijn slechts voorbeelden van de mogelijkheden.

Gerenommeerde partners

Kasteeltuinen Arcen werkt al jaren samen met gerenommeerde partners voor wat betreft catering en licht & geluid. Huiscateraar Party-Catering Rob Kaneman draagt zorg voor de culinaire invulling en verzorgt op creatieve wijze diners, buffetten en hapjes tot in de puntjes. Dirkx Electronics Baarlo verzorgt alle benodigde audiovisuele middelen. Ook entertainment in de vorm van muziek en/of een act kunnen geregeld worden. Voor teambuildingsactiviteiten of partnerprogramma’s worden diverse mogelijkheden geboden. Denk aan een demonstratie of workshop door onze valkenier, een competitie boogschieten of leer samenwerken tijdens een jongleer-workshop.

Meerdaagse mogelijkheden

Op zoek naar een locatie voor een meerdaags congres? Op loopafstand van Kasteeltuinen Arcen bevinden zich diverse uitstekende overnachtingsmogelijkheden zoals hotels, groepsaccommodaties, B&Bʼs en bungalowparken. Tevens beschikt Kasteeltuinen Arcen over het Toernooiveld. Een groot evenemententerrein wat uitermate geschikt is voor zowel “outdoor” als “indoor” activiteiten, zoals productpresentaties, sportdagen en grootschalige evenementen tot 10.000 personen.

Op zoek naar een inspirerende omgeving voor uw zakelijke bijeenkomst? Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u contact opnemen met Kasteeltuinen Arcen via 077-4736010 of reserveringen@kasteeltuinen.nl.

Kasteeltuinen Arcen is een 32 hectare tuinenpark gelegen in het dorpje Arcen. In het najaar 2012 werd de exploitatie en het onderhoud van Kasteeltuinen Arcen ondergebracht bij Stichting het Limburgs Landschap.

toplocatie

bedrijfswagentestdag

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by