Shoppen, luxe, gezelligheid en glamour voor stichting LIVA

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2017

Shoppen, luxe,gezelligheid en glamour

In 2015 richtte ervaringsdeskundige Imke Emons stichting LIVA op. Deze organisatie zet zich in voor gezinnen in Nederland met gezondheidsproblemen in de zwangerschap, of gezinnen met een kind met een chronische, terminale, levensbedreigende ziekte of een handicap. Om het succes van de organisatie te vieren wordt eind augustus de LIVA Luxury Fair georganiseerd.

De LIVA Luxury Fair wordt in samenwerking met Van Munster Media groep georganiseerd op donderdag 31 augustus bij Beachclub Degreez in Panheel. Het doel van deze avond: donateurs en sponsoren bedanken voor hun inzet en bedrijven en organisaties op een feestelijke manier kennis laten maken met stichting LIVA. Vanaf 18.00 worden de gasten ontvangen met een glaasje bubbels. Aanwezigen worden onder andere getrakteerd op een modeshow van mode-ontwerpster Tessa Koops. DJ Melissa Sneekes zal voor de muzikale omlijsting zorgen. Ook DJ Stuiter zal 30 minuten draaien. Hij is zelf een zorgenkindje, maar mag af en toe graag achter de draaitafel staan. Zangeres Raffaëla Paton zal een optreden geven. Zij weet net als Imke hoe het is om een zorgenkindje te hebben, aangezien Rafaëlla eind 2016 zelf twee maanden in het Ronald McDonald kinderhuis verbleef toen het niet goed ging met haar dochtertje. Verder zullen er diverse bedrijven aanwezig zijn met een stand waar producten en diensten kunnen worden gekocht. De opbrengst wordt deels gedoneerd aan stichting LIVA. Ook LIVA zelf is natuurlijk met een stand aanwezig. Onder het genot van diverse hapjes en drankjes kunt u naast het bekijken van de stands ook genieten van een avond lang muziek. Verder zullen er diverse media aanwezig zijn. Om middernacht komt de avond ten einde.

Wilt u aanwezig zijn tijdens de LIVA Luxury Fair? Meld u dan gratis aan via info@stichtingliva.nl">info@stichtingliva.nl.

Meer informatie: www.stichtingliva.nl, www.facebook.com/LIVALuxuryFair, www.facebook.com/stichtingliva
 

De LIVA Luxury Fair wordt georganiseerd door stichting LIVA, Van Munster Media Groep en Beachclub Degreez en mede mogelijk gemaakt door:

Raffaëla Paton
DJ Stuiter
Melissa Sneekes
Disco Limburg
JP/PA Geluid en licht
Bbkidsshop
Bohemian chique
Lentezoet
Mooren evenementen
Health & beauty
Spawellness Lomm
Tesla
Zusjes
Feelgood expert
Sennza beauty
Tessa Koops
Tante Pollewop
Cachet models international
Isabella hair & make-up artist
Farouk systems USA

 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by