De Maaspoort: alleen maar vijfsterrenrecensies, dat wil toch iedereen?

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2017

Alleen maar vijfsterrenrecensies, dat wil toch iedereen?

'Ondernemers zijn net mensen', ook zij beoordelen uw organisatie via online reviews en recensies. Nog nooit eerder was uw online reputatie zo belangrijk.

MeetingReview.com is een website waarop klanten hun ervaring met locaties delen. Openbaar en ongecensureerd. De Maaspoort Theater & Events maakt sinds september 2016 gebruik van de website en scoort gemiddeld een mooie 8,7.

Klanten beoordelen de locatie op vier onderdelen en kunnen desgewenst een toelichting schrijven. De organisatie van een landelijk congres schreef het volgende: "Graag wil ik het gehele team van De Maaspoort bedanken voor de gastvrijheid en klantvriendelijkheid in een perfecte congres locatie. Wij waren zeer te spreken over de accommodatie, samenwerking en zeker over uw personeel die van vroeg in de ochtend tot laat in de avond ons en onze bezoekers voorzien hebben van catering, diner en social event. Was werkelijk allemaal perfect geregeld."

"MeetingReview.com is een transparante en eerlijke manier van beoordelen. Dit houdt ons scherp maar geeft tegelijkertijd ook waardering aan het team. Iedereen, van de gastheren tot de technici en de eventmanagers tot de horecamedewerkers, heeft gastvrijheid in zijn DNA. Het is dan voor het hele team hartverwarmend om te lezen wanneer klanten achteraf meer dan tevreden zijn", aldus Linda Keijzers-van Vegchel, manager marketing & sales bij De Maaspoort.

Sinds mei 2017 is De Maaspoort Theater & Events, dankzij de opening van Theaterhotel Venlo, nog completer. Het viersterrenhotel kenmerkt zich door luxueuze en ruime kamers en suites. Parkeren kan exclusief voor hotelgasten, midden in de stad, in de parkeergarage onder het hotel.

Om u te helpen een onvergetelijk congres, evenement of vergadering te organiseren, heeft De Maaspoort Theater & Events gespecialiseerde eventmanagers in dienst. Neem contact op via 077 320 72 20 of via events@maaspoort.nl.

Meer informatie: www.maaspoortevents.nl.

delen:
Algemene voorwaarden