De stijl van: Kevin Keunen, Philipse Keunen

Magazines | Noord-Limburg Business nr 5 2017



De stijl van Kevin Keunen

In de rubriek 'De stijl van' wordt een ondernemer uit de regio Noord-Limburg bij modezaak Jansen-Noy gekleed door styliste Marie-José Korsten. Ditmaal is Kevin Keunen van Philipse Keunen Accountants & Belastingadviseurs aan de beurt.

Fotografie Laurens Eggen



"Sinds ik in 2010 met mijn compagnon mijn bedrijf ben begonnen, heb ik geen pak meer gedragen", vertelt Kevin wanneer we hem vragen naar zijn zakelijke kledingstijl. "Zelf heb ik het idee dat een stropdas soms eerder afschrikt, terwijl een casual kledingstijl je veel toegankelijker maakt. Ik denk ook dat je kledingkeuze tegenwoordig echt iets over jezelf zegt, in ieder geval veel meer dan vroeger. Ik geef de voorkeur aan een zakelijke, casual stijl en draag graag een nette, donkere spijkerbroek, een mooi hemd en een colbert. Ik let er ook altijd op dat mijn riem en schoenen dezelfde kleur hebben. Ik vind het leuk om aandacht aan een mooie outfit te besteden en hiervoor op pad te gaan."

In het kader van de naderende feestdagen is de eerste outfit een antracietkleurige smoking met een bordeauxrode coltrui, die Marie-José met hulp van Fashion Guide Paul van Jansen-Noy heeft uitgezocht. "Hoewel Kevin zelf een sterke voorkeur voor blauwtinten heeft, is tijdens de stijlsessie gebleken dat ook bordeaux- en groentinten hem zeer goed staan", vertelt Marie-José. "Kevin draagt het liefst een jeans met een net jasje, en zeker geen smoking met stropdas. Dit pak heeft niet die typische smokinglook, maar is toch strak en chic." Kevin: "Ik heb wel een smoking in de kast hangen, maar die draag ik alleen bij speciale gelegenheden. Dit pak vind ik geweldig, al moet ik wel even wennen aan de coltrui en de lakschoenen."



De tweede outfit gaat weer wat meer richting de casual stijl van Kevin. Een olijfgroene V-hals trui met daaronder een grijsblauw overhemd wordt gecombineerd met een stropdas met donkergroene ruitprint, een witte broek en een blauw tweed jasje. De kleuren groen, blauw en bruin komen terug in de leren schoenen met crocoprint. De grijsbeige jas en de groene schrijfmap van kurk maken het geheel af. Kevin: "Ook deze outfit is even wennen, maar ik vind het wel zeer geschikt voor bijvoorbeeld een kerstborrel. De schoenen matchen er goed bij. De jas vind ik echt heel mooi. Met deze outfit kun je voor de dag komen!"



Aan deze rubriek werkten mee:

- Marie-José Korsten, Feel Good Expert
- Angelique Huybregts-Naus, Beautysalon Jolique
- Modezaak Jansen-Noy uit Sevenum


Bent u ondernemer en wilt u ook kosteloos deelnemen aan deze rubriek? Of iemand aandragen? Stuur een mail naar: sofie@vanmunstermedia.nl.

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by