Business+ontmoet+business

30-03-2017 12:00

Kennissessie BOB Noord-Limburg tijdens CONNECTED

Op dinsdag 11 april vindt in Theater De Maaspoort in Venlo het kennisevent CONNECTED plaats. De tweede editie van dit kennis- en netwerkevenement, heeft een meer regionaal karakter gekregen. Regio Venlo, het samenwerkingsverband van acht gemeenten in Noord-Limburg, heeft zich als key partner aan het initiatief verbonden. Samen met talloze onderwijsorganisaties, zakelijke mediapartners, ondernemersverenigingen en bedrijven uit Noord-Limburg, van startup tot MKB en grootbedrijf, presenteren zij zich in De Maaspoort in Venlo. Het doel daarbij is nieuwe samenwerkingsverbanden stimuleren en kennis en inspiratie delen in een prettige sfeer.

Hoofdthema's
Het kennisprogramma heeft als hoofdthema's innovatie en duurzaamheid en gaat onder andere over stimuleringsprogramma's voor innovatie in de maakindustrie en de logistiek, de verbinding tussen onderwijs en bedrijfsleven, technologische trends & ontwikkelingen, cradle to cradle, circulaire economie en materiaalgebruik en energiebesparing bij organisaties. Het programma begint om 13.30 uur en wordt geopend met een inspirerende keynote spreker. Bezoekers kunnen op het moment van inschrijving hun eigen programma samenstellen uit het aanbod van diverse interessante parallelsessies en het middag en/of avondprogramma bijwonen.

Noord-Limburg Business is mediapartner van CONNECTED en verzorgt die dag een kennissessie over netwerken en samenwerken, gegeven door netwerkgoeroe Rens Tanis. Deze sessie vindt plaats van 18.00 tot 20.00. Hiervoor mogen wij 50 relaties uitnodigen die kosteloos deel kunnen nemen aan het gehele programma van event CONNECTED.

Let op: aanmelden voor deze bijeenkomst geschiedt ditmaal niet via bob.noordlimburgbusiness.nl, maar via de link en met de registratiecode die in de uitnodiging staat vermeld. Als u zich enkel via bob.noordlimburgbusiness.nl aanmeldt, kunnen we uw deelname niet garanderen.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Aysun Mahubessy Saruhan (024-6421917) of Sofie Fest (024-3501352)

CONNECTED
Dinsdag 11 april 2017 
13.30 - 22.00 uur
De Maaspoort, Venlo
www.connectedevent.nl
info@connectedevent.nl
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by