Business ontmoet business

06-03-2018 15:07

Komt u ook naar onze paneldiscussie tijdens CONNECTED?

CONNECTED wordt inmiddels voor de derde keer georganiseerd op dinsdag 10 april. Eerdere bezoekers van het evenement waardeerden de informele mogelijkheid die er is om gelijkgestemden uit het bedrijfsleven, onderwijs en overheid te ontmoeten. Mensen die inzien dat je als organisatie continu moet blijven vernieuwen, aan moet sluiten op de vraag vanuit de markt en dat je alleen wellicht sneller bent maar samen verder komt. Daarnaast ervaren bezoekers de presentaties en succesvolle praktijkvoorbeelden als bijzonder inspirerend om vervolgens zelf met nieuwe energie en ideeën aan de slag te gaan.

Programma
De opening is om 12.00 uur waarbij u een gratis netwerklunch aangeboden krijgt. Om 12.45 uur start de plenaire opening met onder andere een keynote van trendwatcher Ruud Veltenaar. Daarna kunt u verschillende kennis- en inspiratiesessies bezoeken, afgewisseld met ruime netwerkpauzes. Om 19.00 uur is het programma afgelopen.

Paneldiscussie
Noord-Limburg Business is mediapartner van CONNECTED en verzorgt die dag de paneldiscussie 'Innovatie door samenwerking'. Aan deze discussie doen onder andere ABN AMRO en Fontys Hogeschool Venlo mee. De disucssie vindt plaats van 15.40 tot 16.25. U bent van harte welkom om deze discussie bij te wonen en deel te nemen aan CONNECTED. Hiervoor mogen wij 50 entreekaarten weggeven.

Heeft u interesse in een gratis toegangskaart? Stuur dan een bericht naar Sofie Fest (024-3501352). U krijgt dan een e-mail met daarin een speciale registratiecode waarmee u de kaart aan kunt vragen.

CONNECTED
Dinsdag 10 april 2018
12.00 - 19.00 uur
De Maaspoort, Venlo
www.connectedevent.nl
info@connectedevent.nl