Nieuws

27-03-2017 16:32

Locaties zakenautotestdag Noord-Limburg Business bekend

Op donderdag 20 april organiseert Noord-Limburg Business haar jaarlijkse zakenautotestdag. Gedurende deze kosteloze netwerkdag krijgen ondernemers in de regio de kans om vier nieuwe modellen leasewagens uit te proberen middels vier testritten. Tussen de testritten in zijn we te gast bij Gatrobar Bruiz Maasbree, La Oya Center in Venlo, 't Raodhoes in Blerick en de Kasteeltuinen in Arcen.

Bent u directeur/eigenaar of heeft u een managementfunctie? Maakt u binnen uw bedrijf gebruik van een of meerdere leasewagens? Of bent u op zoek naar een leasewagen en gevestigd in Noord-Limburg? Meld u dan nu aan voor onze zakenautotestdag op 20 april!

Wat houdt het in
Om 12.00 bent u van harte welkom voor een lunch bij Gastrobar Bruiz in Maasbree. Vervolgens rijdt u via een vaste route langs elk van de bovengenoemde locaties. Bij elke tussenstop krijgt u een heerlijke lokale versnapering en een drankje, waarna u weer van voertuig wisselt. Aan het einde van de dag heeft u minstens vier voertuigen uitgebreid kunnen "proeven". Bovendien schrijft u bij elke wissel uw bevindingen van de geteste auto op. Deze bevindingen zullen samen met uw naam worden verwerkt in de testverslagen die in editie 2 van Noord-Limburg Business zullen worden gepubliceerd. Naast het rondrijden in de nieuwste modellen krijgt u als testrijders ook uitgebreid de kans om in ontspannen sfeer te netwerken. 

Benieuwd? Klik hier voor de sfeerimpressie en de testverslagen van de vorige zakenautotestdag.

Aanmelden als testrijder
Heeft u interesse om deel te nemen aan dit kosteloze netwerkevenement? Dan kunt u zich aanmelden via onze website. Let wel: vol is vol en de organisatie houdt zich het recht voor om te selecteren op basis van serieuze oriëntatie op een nieuwe leasewagen. Heeft u een voorkeur voor een bepaald merk of model? Geeft u dit dan vooral aan op het aanmeldformulier!

Interesse om uw automerk te promoten?
Wilt u als dealer uw auto ter beschikking stellen en gedurende de testdag in ontspannen sfeer uw merk presenteren aan een groep geïnteresserde ondernemers uit de regio? Dan is de zakenautotestdag voor u zeker interessant. Neem voor meer informatie contact op met media-adviseur Aysun-Mahubessy Saruhan / 024-6421917. 

Updates
De komende tijd zullen er op de website regelmatig updates worden geplaatst met betrekking tot dit netwerkevenement. Houd dus de website in de gaten of volg ons op TwitterFacebook of LinkedIn!
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by