Nieuws

27-03-2017 11:33

Digitale Opsporing B.V. & Com-Connect B.V. keren terug naar Horst

Digitale Opsporing B.V. en Com-Connect B.V. keren na een verblijf van 5 jaar in Sevenum terug naar Horst. In samenwerking met Zegers Bouw Horst is het voormalige pand van Kleeven Control aan de Nijverheidsstraat aangekocht. In het jaar van het 10-jarig bestaan van de bedrijven zal men na een grondige renovatie vanaf begin juni volledig operationeel zijn op het nieuwe adres.

Het particuliere recherchebureau Digitale Opsporing is de laatste 10 jaar uitgegroeid tot een landelijk bekende speler in de bestrijding van cybercrime, digitaal forensisch onderzoek, fraude onderzoek en opleidingen op dit gebied. Op het gebied van fraude onderzoek kan Digitale Opsporing verschillende grote landelijke verzekeraars tot haar klanten rekenen. In het nieuwe pand zal een volledig nieuw forensisch laboratorium worden ingericht met de nieuwste digitale hulpmiddelen en technieken. De opleidingen worden, ook op deze nieuwe locatie aan de Nijverheidstraat 8 te Horst georganiseerd in een modern computer leslokaal, voorzien van alle nieuwste technieken en een fijne ambiance.

Com-Connect heeft zich in het afgelopen decennium gespecialiseerd in ICT-security vraagstukken. Met Security Scans, Pentesten, Website Audits, Phishing Audits en soortgelijke diensten zorgt Com-Connect ervoor dat haar klanten sterk staan in de huidige digitale maatschappij. Digitale Opsporing & Com-Connect kunnen met het nieuwe pand als basis , (850m2 kantoorruimte) op een verantwoorde wijze verder doorgroeien tot een nationale en EU-regionale speler op het gebied van ICT-security, cybersecurity en digitaal forensisch (fraude) onderzoek.
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by