Nieuws

26-04-2017 16:10

Internationale kick-off voor nieuwe branding Seacon Logistics

Op 9 tot 12 mei 2017 presenteert Seacon Logistics tijdens de transport logistic in München hun nieuwe communicatieconcept. De transport logistic wordt elke twee jaar gehouden en is de grootste beurs ter wereld op het gebied van logistiek, mobiliteit, IT en supply chain-management. Tijdens de beurs krijgt de internationale logistieke wereld de primeur van de nieuwe onderscheidende branding van Seacon Logistics.

Het grotere geheel
Als logistiek ketendirecteur met een maritiem karakter gelooft Seacon in continue innovatie. Corné Geerts, Algemeen Directeur bij Seacon: “Alleen door de status quo in de logistiek continu ter discussie te stellen, kun je succesvol zijn én blijven. Daar geloven we bij Seacon heilig in. Daarom zijn we proactief en herdefiniëren we logistiek steeds opnieuw. Op die manier bouwen we steeds verder aan het succes van onze klanten. Met op maat gemaakte logistieke oplossingen worden hun bedrijfsprocessen sneller, transparanter en daardoor efficiënter. We geloven dat een nauwe samenwerking leidt tot de best mogelijke logistieke oplossing.”

Nauwe samenwerking voor een beter proces
Door nauw samen te werken in een dynamisch partnerschap wordt meer waarde gecreëerd. Geerts: “We geloven dat je alleen door samen naar het complete bedrijfsproces te kijken de best mogelijke logistieke oplossing kunt vinden. Met deze aanpak biedt Seacon toegevoegde waarde door de operationele efficiency te verbeteren, mogelijk gemaakt door een betrouwbare en kortere leveringscyclus. Hierdoor helpen we onze opdrachtgevers om hun competitieve voordeel te behouden.”

Volledige transparantie
Seacon helpt bedrijven om hun werkkapitaal te verlagen door het gebruik van doelgerichte technologische oplossingen die op een heldere manier inzicht geven in specifieke logistieke supply chain-kosten en prestatieniveaus. Dit doen ze door klanten dashboards aan te bieden waarmee ze het logistieke proces kunnen volgen. Met bijvoorbeeld de Control Tower verzamelt Seacon continu data waarmee de efficiency van hun klanten nog verder verbeterd kan worden.

Innovatieve aanpak gecombineerd met ervaring
Seacons innovatieve aanpak, gecombineerd met meer dan 30 jaar ervaring, heeft bewezen een gouden combinatie te zijn. Door overzeese logistiek naadloos te verbinden met opslag en distributie wordt voor elk bedrijf de best mogelijke logistieke oplossing gevonden.
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by