Nieuws

21-06-2017 12:09

KERNgezond Junior Chef

KERNgezond staat voor een gezonde kern met de kracht van plezier; niet beleren maar inspireren! Dat wordt gedaan op basis van 3 pijlers: gezond bewegen, gezonde voeding en gezond gedrag. Topsporters worden ingezet als rolmodel voor de jeugd.
In Kerkrade heeft KERNgezond een unieke en bovenal gezonde samenwerking met Parkstad Plaza en Sportvoedingscoach André Mostard. Dat vertaald zich in een uniek project waarbij vier smaakteams van Basisschool De Spoorzoeker op woensdag 21 juni een KERNgezond 3 gangenmenu en een KERNgezond drankenassortiment presenteren bij restaurant Parkstad Plaza. De gerechten en drankenzijn door de smaakteams samengesteld, na een aantal workshops onder leiding van André Mostard.

Op woensdag 21 juni wordt het KERNgezond menu en de KERNgezonde drankjes bereid en gepresenteerd aan een deskundige jury, alsmede de aangemelde media. De jury, die het menu en de drankjes beoordeelt, bestaat uit:
1. Wethouder Jo Schlangen van gemeente Kerkrade
2. (ex) Profvoetballer Roel Brouwers van Roda JC
3. Danny Deng, Meest Markante Horeca Ondernemer van Limburg in 2016 en gastheer

Met dit project wordt het belang van een gezonde leefstijl benadrukt. Niet belerend maar inspirerend vanuit ‘het ervaren van een unieke belevenis’. Alleen dan kun je kinderen bewust maken dat er een gezonde keuze is, die ook lekker is. Middels dit project toont Parkstad Plaza haar maatschappelijke betrokkenheid. Het KERNgezond menu wordt dan ook opgenomen in hun standaard aanbod bij restaurant Parkstad Plaza.
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by