Nieuws

15-08-2017 14:12

Bedrijvig 2017: het aftellen is begonnen

Met nog 6 weken te gaan is het aftellen begonnen tot de derde editie van de Bedrijvig Beurs, op 13 en 14 september in het Inspyrium te Cuijk. De beurs geldt als hét netwerkplatform waar ondernemers de regionale kansen en kwaliteiten ontdekken. Dankzij de vernieuwde opzet met doorlopende speeddatesessies, inspirerende themabijeenkomsten en dagelijks een lezing van een spreker met nationale bekendheid is dit hét netwerkevenement dat niet in uw agenda mag ontbreken.

Ga de dialoog aan met ondernemend Land van Cuijk & Noord-Limburg en geef uw netwerk een boost! Op beide beursdagen wordt er, onder professionele begeleiding van netwerkorganisatie BS Morgen, een grootschalige speeddate sessie georganiseerd.

In één uur tijd maakt u kennis met 10 regionale en regiovreemde ondernemers, bestuurders van de gemeentes uit het Land van Cuijk & Noord-Limburg en/of high potentials uit onze regio. Tijdens het korte en dynamische één op één gesprek staan de persoonlijke kennismaking en zakelijke match centraal.

Dankzij de samenwerking tussen 17 organisaties staat het programma als een huis! Denk hierbij aan regionale netwerkclubs als de Industriële Kring en de OSRN, belangenbehartigers en organisaties met een breed netwerk als de Rabobank en de gemeentes uit het gebied. Allen leveren zij een bijdrage aan de realisatie van bijeenkomsten waarin netwerken, kennisoverdracht én een beursbezoek centraal staan.

Topscheidsrechter en ondernemer Björn Kuipers is daarnaast één van de sprekers die u als bezoeker kosteloos van een flinke dosis aan inspiratie zal voorzien. Ook politicus Emile Roemer betreedt het podium om met u de dialoog aan te gaan over het onderwijs in de regio. Als ondernemer wil je al dit niet missen. Hou daarom goed onze social media kanalen (LinkedIn, Twitter, Facebook) in de gaten voor de tijden en praktische informatie!

Bedrijvig vult zich in rap tempo. Met ruim 95 uiteenlopende organisaties is de beursvloer voor 90% gevuld! Voor u de laatste kans om óók uw bedrijf te presenteren. Bekijk hieronder een voorproefje van het floorplan en neem contact met ons op voor uw eigen deelname.
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by