Nieuws

04-06-2018 15:35

Drie bedrijven genomineerd voor MKB L1mburg Prijs

Drie bedrijven zijn genomineerd voor de MKB L1mburg Prijs 2018: CRDLT uit Maastricht, Dekkers Tweewielers uit Wanssum en Pex Dakbedekkingen uit Echt.  

Met deze prijs worden bedrijven gehonoreerd die maatschappelijke meerwaarde bieden. Het motto van de prijs is: van winst naar waarde. Bij ondernemen moet het niet alleen gaan om een goed verdienmodel, zo is de gedachte achter de prijs.

CRDLT heeft een instrument voor de zorgsector ontwikkeld, de CRDL (Cradle), dat reageert op de manier van aanraking tussen de gebruikers. Daarmee is communicatie mogelijk met bijvoorbeeld dementerende mensen.

Dekkers Tweewielers is een bedrijf dat niet alleen fietsen verkoopt, maar ook door samenwerking met andere partijen bijdraagt aan de lokale toeristisch-recreatieve ontwikkeling.

Pex Dakbedekkingen stopt niet bij het traditionele dakdekkerswerk. Het bedrijf coördineert ook de aanpak van de totale buitenschil van woningen die duurzaam worden gerenoveerd en vernieuwd

De MKB L1mburg Prijs wordt voor de derde keer uitgereikt. De prijs ging vorig jaar naar Geelen Counterflow in Haelen, een innovatieve machinefabriek die zeer zuinige tegenstroom drogers en koelers ontwikkelt en bouwt voor de voedingsmiddelenindustrie. Twee jaar geleden won Zwamburg uit Beek, dat oesterzwammen kweekt op onder andere koffiedrab van de horeca.

Ook dit jaar wordt de winnaar bekend gemaakt in een live-uitzending van L1 TV, op dinsdag 12 juni (17:55 uur) vanuit het pand meubelfabrikant Leolux in Venlo.

De MKB L1mburg Prijs is een initiatief van ondernemersorganisatie MKB-Limburg in samenwerking met L1.
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by