Nieuws

12-12-2023 08:25

EP:Tummers kondigt uitbreiding aan met winkel in Asten

EP:Tummers, de toonaangevende elektronica en witgoed retailer, is verheugd om de aanstaande opening aan te kondigen van een nieuwe winkel in Asten. Met deze uitbreiding komt het totaal aantal filialen van EP:Tummers op negen. Het bedrijf, dat dit jaar het 100-jarig jubileum viert, zet hiermee de verdere groei in om zo hoogwaardige elektronische- en witgoedproducten met bovenal uitstekende service te bieden aan klanten in de regio.

De nieuwste winkel vestigt zich aan het Burgemeester Ruttenplein 18, midden in het levendige winkelhart van Asten. Met directe parkeergelegenheid voor de deur, wordt dit wederom een mooie en goed bereikbare consumentenelektronica- en witgoedwinkel waarbij de klantbeleving voorop staat. Met deze toevoeging breidt EP:Tummers zijn bereik uit om een nog grotere gemeenschap van consumenten te bedienen.

Groeiende EP:Tummers-familie
De opening van de negende winkel in Asten is een bevestiging van het succes van EP:Tummers en de positieve ontvangst door klanten in voorgaande vestigingen. Met de nieuwe toevoeging gaat EP:Tummers van acht naar negen winkels. Het bedrijf blijft streven naar uitmuntendheid in klantenservice en productaanbod. Consumenten kunnen bij EP:Tummers, naast voor aankopen, terecht voor vragen en advies, technische assistentie, het inbouwen of ophangen van apparatuur, maar ook voor reparaties. 

Lokale betrokkenheid
Als onderdeel van de EP:Tummers traditie van betrokkenheid bij de lokale gemeenschap, zal de nieuwe winkel in Asten initiatieven ondersteunen en bijdragen aan de lokale economie. EP:Tummers gelooft in het belang van lokale betrokkenheid en het versterken van de gemeenschappen waarin het actief is. Met medewerkers uit de regio, wordt dit gevoel versterkt. 

Al 100 jaar EP:Tummers
EP:Tummers is al 100 jaar een vertrouwde naam in de elektronica en witgoedbranche. Met acht succesvolle winkels verspreid over Limburg en een eigen webshop, heeft EP:Tummers zich gevestigd als een betrouwbare lokale partner voor hoogwaardige elektronische producten en uitstekende klantenservice. 

De verbouwing van de winkel is reeds gestart. De elektronicagigant verheugd zich op een feestelijke opening in maart 2024.   
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by