Nieuws

04-04-2024 09:38

Nominatieperiode Lodewijk van der Grinten Prijs 2024 van start

De nominatieperiode voor de Lodewijk van der Grinten Prijs 2024 is van start gegaan, met als thema voor dit jaar: 'Omdenken'. Deze prestigieuze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een ondernemer die werkzaam én maatschappelijk actief is in de gemeente Venlo. In 2023 is het nominatieproces vernieuwd, waardoor nu iedereen een kandidaat kan voordragen voor deze eervolle onderscheiding. De periode om ondernemers te nomineren loopt tot 30 april 2024. 

Thema
Het thema van dit jaar, 'Omdenken', benadrukt het belang van het transformeren van problemen naar mogelijkheden. Ondernemers die 'omdenken' hanteren een positieve benadering waarbij ze uitdagingen omvormen tot kansen, in plaats van zich te laten ontmoedigen door obstakels.

Het nominatieproces is open voor iedereen die een ondernemer uit zijn of haar omgeving kent die aan de criteria voldoet. Via de website van de Lodewijk van der Grinten Prijs kunnen kandidaten worden aangemeld. Daar zijn ook de specifieke criteria te vinden waaraan een kandidaat moet voldoen.

Selectie
De Nominatiecommissie maakt een selectie uit de aangedragen kandidaten en een vakjury bepaalt uiteindelijk wie de prijs op dinsdag 10 december 2024 in ontvangst mag nemen tijdens een feestelijke avond in De Maaspoort.

Het bestuur van de Lodewijk van der Grinten Prijs hoopt op een grote hoeveelheid aanmeldingen in de komende weken, zodat er wederom een boeiende en spannende strijd kan ontstaan onder de genomineerden.

Afbeelding van Welcome to All ! ? via Pixabay


 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by