Nieuws

29-04-2024 10:07

Maatwerk HRM verhuist naar nieuwe locatie om groei en training te faciliteren

Maatwerk HRM, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in human resource management, kondigt met trots de verhuizing aan van haar kantoor naar een nieuwe locatie: Noorderpoort 7, Venlo. Deze strategische zet is bedoeld om de groei van het bedrijf te ondersteunen en haar trainingsaanbod op eigen locatie aan te kunnen bieden.

De nieuwe locatie aan de Noorderpoort 7, die ruimer is dan het vorige kantoor, biedt maatwerk HRM de mogelijkheid om haar capaciteiten in training en ontwikkeling uit te breiden. Dit is in lijn met de toewijding om haar partners, werkgevers en hun medewerkers, gerichte training en cursussen te bieden in de steeds evoluerende arbeidsmarkt.

“Deze verhuizing naar een grotere en beter toegankelijke locatie stelt ons in staat om ons aanbod aan trainingen en workshops aanzienlijk uit te breiden,” zegt Anouk Afonso, directeur van maatwerk HRM. “De verhuizing is goed verlopen. Inmiddels zijn de dozen uitgepakt en is iedereen gesetteld. We kijken ernaar uit om onze partners te verwelkomen in onze nieuwe omgeving.”

De nieuwe locatie is niet alleen gunstig gelegen voor betere bereikbaarheid met openbaar vervoer en auto, maar beschikt ook over moderne faciliteiten die essentieel zijn voor de uitvoering van professionele trainingen en workshops.

Maatwerk HRM opent haar nieuwe locatie op 31 mei voor genodigden. 

Over Maatwerk HRM
Maatwerk HRM is een specialist op het gebied van human resources, met een breed scala aan HR-diensten. De steeds complexere fiscale en juridische regels in combinatie met een constante verandering van de arbeidsmarkt maken dat steeds meer bedrijven HR outsourcen. Organisaties met serieuze aandacht voor hun personeel worden positiever beoordeeld door medewerkers en klanten, mensen voelen zich gewaardeerd wat leidt tot hogere motivatie en betere prestaties. Maatwerk HRM helpt MKB bedrijven tot 100 fte dit te bereiken.

Foto: Ania Liesting
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by