Nieuws

30-04-2024 16:00

Glasvezel voor diverse bedrijventerrein in Noord- en Midden-Limburg

Glaspoort gaat op diverse bedrijventerrein in Noord- en Midden-Limburg glasvezel uitrollen om de bedrijven te voorzien van een glasvezelaansluiting. Dit betekent dat ondernemers in deze gebieden kunnen profiteren van snel en betrouwbaar internet, wat essentieel is voor hun dagelijkse bedrijfsvoering.

Voor de bedrijventerreinen De Brier, Keizersveld en Smakterheide wordt in totaal wordt 6 kilometer gegraven en wordt 34 kilometer aan glasvezel uitgerold. De verwachting is dat er in het tweede kwartaal wordt gestart met de aanleg.

Voor bedrijventerrein Hagelkruis in Grubbenvorst wordt 11 kilometer gegraven en wordt 80 kilometer aan glasvezel uitgerold. De verwachting is dat eind mei wordt gestart met de aanleg. 

Voor het bedrijventerrein Berghem in Sevenum wordt 3 kilometer gegraven en wordt 14 kilometer aan glasvezel uitgerold. De verwachting is dat aan het einde van het tweede kwartaal wordt gestart met de aanleg. 

Voor bedrijventerrein Laak in Roggel wordt 1,5 kilometer gegraven en wordt 8 kilometer aan glasvezel uitgerold. De verwachting is dat aan het einde van het tweede kwartaal wordt gestart met de aanleg.

Voor de bedrijventerreinen in Neer en Heythuysen wordt 2 kilometer gegraven en wordt 11 kilometer aan glasvezel uitgerold. De verwachting is dat aan het einde van het tweede kwartaal wordt gestart met de aanleg. 

Voor bedrijventerrein Ketelaarsweg in Ospel wordt 1 kilometer gegraven en wordt 5 kilometer aan glasvezel uitgerold. De verwachting is dat er in het derde kwartaal wordt gestart met de aanleg.

Voor de bedrijventerreinen in Haelen en Kelpen-Oler wordt in totaal wordt 6 kilometer gegraven en wordt 34 kilometer aan glasvezel uitgerold. De verwachting is dat er in het tweede kwartaal wordt gestart met de aanleg.

Vrijblijvende glasvezelaansluiting
Het laten aansluiten van een glasvezelaansluiting in het bedrijfspand is kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee. Indien ondernemers meteen gebruik willen maken van hun glasvezelaansluiting, kunnen zij terecht bij één van de bijna 30 serviceproviders die hun internet- en telecomdiensten aanbieden op het open netwerk van Glaspoort. Op de website van Glaspoort staat een overzicht van alle serviceproviders, waaronder Heldenvannu, Odido en KPN.

Over Glaspoort
Glaspoort is een joint venture van KPN en pensioenfonds ABP. Met die joint venture versnelt zij de glasvezelaanleg in Nederland. Glaspoort gaat de komende jaren circa 1,2 miljoen huishoudens en bedrijven voorzien van een toekomstvaste glasvezelaansluiting. Wat Glaspoort betreft wordt glasvezel de standaard. Met glasvezel van Glaspoort is men klaar voor de toekomst.

 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by