Nieuws

03-05-2024 10:53

Zoete Post eindigt met heerlijke deal: Sluitings SALE is begonnen!

De koek is op! Nou ja.. niet letterlijk. Want we hebben nog genoeg voorraad. Maar Zoete Post sluit wel de deuren. Na vier jaar heel veel mensen blij te maken met het allerlekkerste cadeau door de brievenbus hebben we moeten besluiten om te stoppen. Het is ons niet gelukt om, stabiel, voldoende klanten binnen te halen. Maar, we zitten nog vol energie! Deze energie gaan we gebruiken om de laatste maanden nog te knallen met de Sluitings SALE.

Wat we dan precies maken? Handmade brownies, blondies en boterkoek in allerlei verschillende smaken. En.. ze zijn echt lekker. Dit klinkt een beetje als ‘wij van wc-eend adviseren wc-eend’. Maar er zijn veel redenen te bedenken waarom het niet gelukt is om zoete post verder te laten groeien. Maar de smaak van onze zoete post is daar geen reden van! Daar is iedereen altijd heel lyrisch over.

Dit lekkers verzenden we in mooie brievenbusdoosjes door heel Nederland samen met jouw persoonlijke boodschap. Je kan dus jouw klanten of collega’s in Limburg maar ook in Friesland verrassen met onze zoete post! Het wordt met de brievenbuspost gewoon bezorgd tot op de deurmat van de ontvanger.

Nieuwsgierig naar onze SALE? Neem dan een kijkje op deze pagina en neem bij interesse vrijblijvend contact met ons op!

 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by