Nieuws

29-09-2016 12:04

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Venray belooft topeditie te worden

Bijna 90 exposanten hebben zich ingeschreven voor Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Evenementenhal Venray op 15, 16 en 17 oktober 2016. Een toename van ruim 40% ten opzichte van vorig jaar.  Met het uitbreiden van de beursvloer zijn extra stands gerealiseerd, hiervan zijn er nog slechts enkelen beschikbaar.

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Venray richt zich op de zes beautybranches: kappers, schoonheidsspecialisten, visagisten, masseurs, pedicures en nagelstylisten. Het is dé inkoopbeurs voor Zuid-Nederland maar ook de plek bij uitstek voor het opdoen van kennis en inspiratie.  Zo krijgt elke branche deze editie een eigen plein waar allerlei activiteiten worden georganiseerd, zoals workshops, demonstraties, wedstrijden, lezingen en nog veel meer.

Aanbod voor schoonheidsspecialisten neemt toe
Het aantal exposanten gericht op huidverzorging en schoonheid gerelateerde producten is dit jaar aanzienlijk toegenomen. Bovendien is het beursprogramma uitgebreid. Naast lezingen kunnen schoonheidsspecialistes deze editie ook gratis open trainingen volgen. Ze doen kennis en inspiratie op waarmee zij hun salon naar een hoger niveau kunnen tillen.

Hairsquare: demonstraties, quiz en modeshow
Drie dagen lang staat op Hairsquare alles in het teken van knippen, stylen en verven. Pivot Point, De Kappersfabriek, Haarfijn Brabant en Bureau KET slaan de handen ineen en verzorgen een interessant dag vullend programma met demonstraties, de HaarQuiz en de Embron modeshow.

Volop demonstraties voor pedicures en masseurs
Pedicures en masseurs kunnen tijdens de vakbeurs diverse demonstraties bijwonen. Er wordt uitgebreid ingegaan op (nieuwe) producten en technieken. Bovendien kunnen pedicures op zaterdag en maandag lezingen bijwonen, waarmee accreditatiepunten te verdienen zijn.

Uitgebreid programma voor nagelstylisten en visagisten
Voor professionals op het gebied van nagelstyling zijn er in Venray interessante workshops en demonstraties te volgen. Daarnaast zijn er op zondag (16 oktober) wedstrijden. Ook visagisten kunnen kennis & inspiratie opdoen tijdens diverse demo’s. Op zondag vindt daarnaast de Beauty Benelux Award plaats.

Het volledige beursprogramma voor kappers, schoonheidsspecialisten, visagisten, masseurs, pedicures en nagelstylisten is te vinden op: www.evenementenhal.nl/uv-venray-2016.

Laatste stands beschikbaar, online tickets
Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Evenementenhal Venray is op 15, 16 en 17 oktober geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Bezoekers kunnen e-tickets aanvragen via www.evenementenhal.nl/uv-venray-2016. Aanmelden als exposant is op dit moment nog mogelijk, want er zijn nog enkele stands beschikbaar. Een stand boeken kan via www.evenementenhal.nl/uv-venray16.
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by