10 march 2016
10 march 2016
Sofie Fest
Hoofdredacteur
Internationaal gerenommeerde sprekers van onder andere de Universiteit van Wageningen, TNO, Nottingham University, Black Dog Consulting, 3dchef, Sardegna Ricerche, Print Taste GmbH, Print Cheese, University of Applied Science in Weihenstephan-Triesdorf, BIOSYST-MeBioS en de Katholieke Universiteit Leuven, zullen hun visie en kennis delen over 3D Food Printing.
Presentaties met de volgende onderwerpen komen aan bod; "Het creëren van herinneringen via aangepaste voeding", "Cellulose als een eetbaar ingrediënt voor 3D Printing", "3D printen van eiwitrijk gevuld voedsel", "3D Printing bij Future Food Security ", "Studie en aan te pakken karakterisering van voedsel matrices die bestemd zijn voor 3D-printing","De toegevoegde waarde van boerenkaas","Op weg naar het afdrukken van een vlees-achtige structuur met behulp van duurzame plantaardige eiwitten","The Plug & Play voedsel Printing System Bocusini","3D printen candy met de gewenste textuur op basis van persoonlijke dieetwensen met behulp van pectine gel".
Naast de conferentie zijn er ook diversen stands en live demonstraties te bezoeken. Meer informatie over het 3D Food Printing Conference vindt u op http://3dfoodprintingconference.com/
Op de hoogte blijven van onze updates?