Horeca & Food Inspiratie Venray presenteert programma proeverijen & masterclasses

21 march 2016
Op 21, 22 en 23 maart staat Evenementenhal Venray volledig in het teken van Horeca & Food Inspiratie 2016: de vakbeurs voor de horeca, gastronomie, catering, food- en fastservice. Het programma voor proeverijen en masterclasses is inmiddels bekend gemaakt.

De vakbeurs in Venray biedt een mix van landelijke en lokale spelers. De Bourgondische levensstijl en heerlijke streekproducten zijn kenmerkend voor dit zuidelijke deel van Nederland. Deze zijn dan ook ruim vertegenwoordigd op de beursvloer. In samenwerking met brancheverenigingen, plaatselijke chef-koks en exposanten presenteert Evenementenhal diverse themaplein, zoals het Wijn Plein, Streek Gastronomie Plein en het Proef Plein. Er worden demonstraties georganiseerd, zoals live cooking met streekproducten en blind-, wijn- en bier-spijsproeverijen.

Wijn Plein
Het programma met proeverijen en masterclasses bestaat op het Wijn Plein uit een olijfolie masterclass door SCA Encarnacion, D.O.P. wijnen masterclass door Vinos QuiXote en een wijnproeverij Iniesta door Bodega Iniesta. Op de eerste twee beursdagen vinden er tussen 14.00 en 19.00 uur elk uur een proeverij of masterclass plaats. Op beursdag drie is dat tussen 12.00 en 17.00 uur.

Proef Plein
Op het Proef Plein organiseren Heisterkamp Wijnkopers en Lindeboom Bierbrouwerij een wijn-spijsproeverij en een bier-spijsproeverij. Tussen 14.00 en 18.00 uur vindt er elk uur een proeverij plaats, behalve op beursdag drie. Dan is er een proeverij om 15.00 uur en om 16.00 uur.

Streek Gastronomie Plein Venray
Op het Streek Gastronomie Plein Venray maken bezoekers kennis met diverse lokale lekkernijen. Te midden van het plein wordt er live gekookt door meerdere chefs: Ardie van Helden (Bij Christoffel), Frank Wijnhoven (Culinair Creatief), Jan Cremers (Hoeve De Boogaard), Richard Arts (Lunchroom – Brasserie Lion D’or), Eric Wijnhoven (Brasserie ’54), Ben Aerts (Hotel & Brasserie De Zwaan) en Rens Phillipsen (Hotel café Hulsman).

Future Proof Ondernemen
Naast een bomvolle beursvloer, is er ook een uitgebreid kennisprogramma. Koninklijke Horeca Nederland organiseert een interactieve lezing over ‘Future Proof Ondernemen’. De presentatie vindt plaats in zaal Heide op maandag 21 maart en dinsdag 22 maart om 14.30 uur en 16.30 uur.

De Koninklijke Horeca Nederland – Horst aan de Maas jaarvergadering vindt eveneens plaats tijdens deze vakbeurs. In zaal Wanssum begint het programma op dinsdag 22 maart om 11.30 uur. De Koninklijke Horeca Nederland – Venray jaarvergadering wordt een dag later gehouden in zaal Ysselsteyn. Het programma begint dan om 10.00 uur.

Daarnaast vindt op dinsdag 22 maart een bijeenkomst over Cyber Crime plaats. Deze workshop begint om 11.30 uur en duurt een uur.

Bezoekersinformatie
Horeca & Food Inspiratie Venray vindt vlak voor Pasen en het terrasseizoen plaats. Ideaal om de laatste benodigdheden in te kopen voor een succesvolle seizoenstart. De beurs vindt plaats op 21, 22 en 23 maart en is op de eerste twee beursdagen te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur. Op beursdag drie zijn de deuren geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Bezoekers kunnen gratis een e-ticket registreren via www.evenementenhal.nl/horeca-ve.  
Op de hoogte blijven van onze updates?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Inschrijven
Meest gelezen
Meest recent

Noord-Limburg Business nr4 2025

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Inschrijven
Noord-Limburg Business is een uitgave van Van Munster Media