Rendiz



Een droom verwezenlijken maakt je gelukkig. Het zou voor iedereen mogelijk moeten zijn om dromen te vertalen naar concrete acties die leiden tot ontwikkeling. Rendiz is een sociale onderneming die mensen de kans daartoe wil bieden. En dan specifiek mensen waarvan je op het eerste gezicht zou zeggen dat ze daar beperkt in zijn. Omdat ze een lichamelijke of psychische belemmering hebben, een ernstige levenservaring hebben meegemaakt of omdat ze bijvoorbeeld geen opleiding hebben afgemaakt. Of omdat ze verslaafd zijn, diep in de schulden zitten of simpelweg door de crisis hun baan zijn verloren. Geluk is een droom voor iedereen!

Om mensen deze kansen te bieden ontwikkelen wij projecten waarbij synergie ontstaat door het op juiste wijze combineren van commerciële-, maatschappelijke en zorgdiensten. De aangeboden producten en diensten versterken elkaar en hebben daardoor een groot bereik binnen een wijk, stad of regio. 

We bieden niet alleen (tweede) kansen aan mensen; ook voor vastgoed dat leeg staat, verwaarloosd is of op de nominatie staat om gesloopt te worden, hebben we een droom.

Rendiz


Industrieterrein Panningen 4
5981 NK
Panningen
Nederland
T: 077-3823850

Content van dit bedrijf

Een nieuwe plek voor uitgevallen werknemers: Spoor 2 traject
Eenvoudig Maatschappelijk Ondernemen
Teambuilding en de kracht van het spel
Algemene voorwaarden Hosted by