BIJEENKOMSTEN

Netwerken is onderdeel van succesvol zakendoen. Noord-Limburg Business biedt u door middel van unieke netwerkbijeenkomsten de kans om regionale ondernemers uit allerlei sectoren te ontmoeten. Bovendien is deelname aan de autotestdagen en tafeldiscussies voor u als klant en/of lezer gratis!


Autotestdagen

Afbeelding 00111.JPG

Bent u naast nieuwe zakenrelaties ook bezig met oriëntatie op een nieuwe zakenauto, green, fun of bedrijfswagen? Dan is de autotestdag een perfecte netwerkbijeenkomst. Dealers uit de regio stellen drie keer per jaar de nieuwste modellen van bekende merken ter beschikking die u als testrijder mag uitproberen tijdens een aantal vastgelegde routes. Bij aanvang van elke rit staat er een nieuwe testauto voor u klaar. De tussenstops bij verschillende culinaire, sfeervolle locaties geven u de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje uw bevindingen te delen. Wees echter kritisch, want uw bevindingen gebruikt de hoofdredacteur voor de testverslagen in het magazine! De dag wordt afgesloten met een heerlijk diner. Wilt u op de hoogte blijven van de zakenautotestdagGreen- & Fun Autotestdag of bedrijfswagentestdag en deelnemen aan dit unieke evenement?


Tafeldiscussie

Communicatie, logistiek, financieel management: dit zijn voorbeelden van onderwerpen die tijdens de forums van Noord-Limburg Business uitvoerig worden besproken. Per jaar worden er maar liefst zes bijeenkomsten georganiseerd, waarbij steeds spraakmakende en toonaangevende ondernemers in de regio aan de hand van een aantal stellingen met elkaar in discussie gaan. De locatie is steeds verschillend, maar altijd even gastvrij en professioneel. Deelnemen aan een forum is de ideale manier om uw kennis en visie te etaleren en collega-ondernemers te leren kennen. Bovendien blijft u zo op de hoogte van de ontwikkelingen in de regio. En netwerken is natuurlijk ook mogelijk; de discussie wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch. Bijkomend voordeel is dat er een verslag van het forum in het eerstvolgende magazine wordt gepubliceerd: uw bereik wordt zo nog groter! Wilt u op de hoogte worden gehouden van de onderwerpen en zelf een keer meepraten over uw specialisme? Meld u dan hier aan…

Algemene voorwaarden Hosted by